Kärkimedia sähköistää sanomalehti-ilmoitteluaan

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Kärkimedia alkoi kehittää ilmoitustilauksiin liittyvää tiedonsiirtojärjestelmää syksyllä 1999. Tavoitteena on siirtää järjestelmään ilmoitustilaukset, tilausvahvistukset, laskuliikenne sekä yhdistää sanomalehti-ilmoittelun toimijat. Näitä toimijoita ovat Kärkimediaan kuuluvat 27 sanomalehteä, mediatoimistot, suorat ilmoitusasiakkaat, tutkimuslaitokset ja pankit. Lisäksi fyysisen aineiston välityksessä on mukana mainostajia, mainostoimistoja ja reproja. Osapuolten välillä siirretään ilmoitusaineistoja ja tietoa, jotka liittyvät ilmoitustilan varaamiseen, tilaamiseen, fyysisten ilmoitusaineistojen välitykseen sekä laskutukseen.
Original languageFinnish
Pages (from-to)15-16
JournalGT-lehti
Issue number2
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, Hannele. / Kärkimedia sähköistää sanomalehti-ilmoitteluaan. In: GT-lehti. 2001 ; No. 2. pp. 15-16.
@article{0575b37166714249a30e923c5f2d1583,
title = "K{\"a}rkimedia s{\"a}hk{\"o}ist{\"a}{\"a} sanomalehti-ilmoitteluaan",
abstract = "K{\"a}rkimedia alkoi kehitt{\"a}{\"a} ilmoitustilauksiin liittyv{\"a}{\"a} tiedonsiirtoj{\"a}rjestelm{\"a}{\"a} syksyll{\"a} 1999. Tavoitteena on siirt{\"a}{\"a} j{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}n ilmoitustilaukset, tilausvahvistukset, laskuliikenne sek{\"a} yhdist{\"a}{\"a} sanomalehti-ilmoittelun toimijat. N{\"a}it{\"a} toimijoita ovat K{\"a}rkimediaan kuuluvat 27 sanomalehte{\"a}, mediatoimistot, suorat ilmoitusasiakkaat, tutkimuslaitokset ja pankit. Lis{\"a}ksi fyysisen aineiston v{\"a}lityksess{\"a} on mukana mainostajia, mainostoimistoja ja reproja. Osapuolten v{\"a}lill{\"a} siirret{\"a}{\"a}n ilmoitusaineistoja ja tietoa, jotka liittyv{\"a}t ilmoitustilan varaamiseen, tilaamiseen, fyysisten ilmoitusaineistojen v{\"a}litykseen sek{\"a} laskutukseen.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "15--16",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "2",

}

Antikainen, H 2001, 'Kärkimedia sähköistää sanomalehti-ilmoitteluaan', GT-lehti, no. 2, pp. 15-16.

Kärkimedia sähköistää sanomalehti-ilmoitteluaan. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 2, 2001, p. 15-16.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kärkimedia sähköistää sanomalehti-ilmoitteluaan

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Kärkimedia alkoi kehittää ilmoitustilauksiin liittyvää tiedonsiirtojärjestelmää syksyllä 1999. Tavoitteena on siirtää järjestelmään ilmoitustilaukset, tilausvahvistukset, laskuliikenne sekä yhdistää sanomalehti-ilmoittelun toimijat. Näitä toimijoita ovat Kärkimediaan kuuluvat 27 sanomalehteä, mediatoimistot, suorat ilmoitusasiakkaat, tutkimuslaitokset ja pankit. Lisäksi fyysisen aineiston välityksessä on mukana mainostajia, mainostoimistoja ja reproja. Osapuolten välillä siirretään ilmoitusaineistoja ja tietoa, jotka liittyvät ilmoitustilan varaamiseen, tilaamiseen, fyysisten ilmoitusaineistojen välitykseen sekä laskutukseen.

AB - Kärkimedia alkoi kehittää ilmoitustilauksiin liittyvää tiedonsiirtojärjestelmää syksyllä 1999. Tavoitteena on siirtää järjestelmään ilmoitustilaukset, tilausvahvistukset, laskuliikenne sekä yhdistää sanomalehti-ilmoittelun toimijat. Näitä toimijoita ovat Kärkimediaan kuuluvat 27 sanomalehteä, mediatoimistot, suorat ilmoitusasiakkaat, tutkimuslaitokset ja pankit. Lisäksi fyysisen aineiston välityksessä on mukana mainostajia, mainostoimistoja ja reproja. Osapuolten välillä siirretään ilmoitusaineistoja ja tietoa, jotka liittyvät ilmoitustilan varaamiseen, tilaamiseen, fyysisten ilmoitusaineistojen välitykseen sekä laskutukseen.

M3 - Article

SP - 15

EP - 16

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 2

ER -