Käyttövarmuusmallit

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingConference article in proceedingsScientific

Abstract

Tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden käyttövarmuus on merkittävä kilpailutekijä niin tuotantolaitokselle kuin kone- ja järjestelmätoimittajillekin. Käyttövarmuusmalli kokoaa yhteen tarkasteltavan järjestelmän käytettävyyteen vaikuttavat tekijät ja sitoo järjestel-män yhdeksi kokonaisuudeksi. Käyttövarmuusmallin avulla voidaan paikantaa merkittävimmät käytettävyyttä heikentävät kohteet ja vertailla vaihtoehtoisia parannusratkaisuja. Mallien avulla resurssit voidaan kohdentaa tehokkaasti sekä järjestelmän suunnittelu- että käyttövaiheessa.
Original languageFinnish
Title of host publicationTeollisuuden käynnissäpidon prognostiikka
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Pages27-37
ISBN (Electronic)951-38-6297-6
Publication statusPublished - 2005
MoE publication typeB3 Non-refereed article in conference proceedings
EventTeollisuuden käynnissäpidon prognostiikka - Espoo, Finland
Duration: 1 Dec 20041 Dec 2004

Publication series

SeriesVTT Symposium
Number236
ISSN0357-9387

Conference

ConferenceTeollisuuden käynnissäpidon prognostiikka
CountryFinland
CityEspoo
Period1/12/041/12/04

Cite this

Kortelainen, H. (2005). Käyttövarmuusmallit. In Teollisuuden käynnissäpidon prognostiikka (pp. 27-37). Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Symposium, No. 236
Kortelainen, Helena. / Käyttövarmuusmallit. Teollisuuden käynnissäpidon prognostiikka. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 2005. pp. 27-37 (VTT Symposium; No. 236).
@inproceedings{60fa4ca55be14729a5640c086c719fcf,
title = "K{\"a}ytt{\"o}varmuusmallit",
abstract = "Tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden k{\"a}ytt{\"o}varmuus on merkitt{\"a}v{\"a} kilpailutekij{\"a} niin tuotantolaitokselle kuin kone- ja j{\"a}rjestelm{\"a}toimittajillekin. K{\"a}ytt{\"o}varmuusmalli kokoaa yhteen tarkasteltavan j{\"a}rjestelm{\"a}n k{\"a}ytett{\"a}vyyteen vaikuttavat tekij{\"a}t ja sitoo j{\"a}rjestel-m{\"a}n yhdeksi kokonaisuudeksi. K{\"a}ytt{\"o}varmuusmallin avulla voidaan paikantaa merkitt{\"a}vimm{\"a}t k{\"a}ytett{\"a}vyytt{\"a} heikent{\"a}v{\"a}t kohteet ja vertailla vaihtoehtoisia parannusratkaisuja. Mallien avulla resurssit voidaan kohdentaa tehokkaasti sek{\"a} j{\"a}rjestelm{\"a}n suunnittelu- ett{\"a} k{\"a}ytt{\"o}vaiheessa.",
author = "Helena Kortelainen",
year = "2005",
language = "Finnish",
series = "VTT Symposium",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "236",
pages = "27--37",
booktitle = "Teollisuuden k{\"a}ynniss{\"a}pidon prognostiikka",
address = "Finland",

}

Kortelainen, H 2005, Käyttövarmuusmallit. in Teollisuuden käynnissäpidon prognostiikka. VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo, VTT Symposium, no. 236, pp. 27-37, Teollisuuden käynnissäpidon prognostiikka, Espoo, Finland, 1/12/04.

Käyttövarmuusmallit. / Kortelainen, Helena.

Teollisuuden käynnissäpidon prognostiikka. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 2005. p. 27-37 (VTT Symposium; No. 236).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingConference article in proceedingsScientific

TY - GEN

T1 - Käyttövarmuusmallit

AU - Kortelainen, Helena

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden käyttövarmuus on merkittävä kilpailutekijä niin tuotantolaitokselle kuin kone- ja järjestelmätoimittajillekin. Käyttövarmuusmalli kokoaa yhteen tarkasteltavan järjestelmän käytettävyyteen vaikuttavat tekijät ja sitoo järjestel-män yhdeksi kokonaisuudeksi. Käyttövarmuusmallin avulla voidaan paikantaa merkittävimmät käytettävyyttä heikentävät kohteet ja vertailla vaihtoehtoisia parannusratkaisuja. Mallien avulla resurssit voidaan kohdentaa tehokkaasti sekä järjestelmän suunnittelu- että käyttövaiheessa.

AB - Tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden käyttövarmuus on merkittävä kilpailutekijä niin tuotantolaitokselle kuin kone- ja järjestelmätoimittajillekin. Käyttövarmuusmalli kokoaa yhteen tarkasteltavan järjestelmän käytettävyyteen vaikuttavat tekijät ja sitoo järjestel-män yhdeksi kokonaisuudeksi. Käyttövarmuusmallin avulla voidaan paikantaa merkittävimmät käytettävyyttä heikentävät kohteet ja vertailla vaihtoehtoisia parannusratkaisuja. Mallien avulla resurssit voidaan kohdentaa tehokkaasti sekä järjestelmän suunnittelu- että käyttövaiheessa.

M3 - Conference article in proceedings

T3 - VTT Symposium

SP - 27

EP - 37

BT - Teollisuuden käynnissäpidon prognostiikka

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Kortelainen H. Käyttövarmuusmallit. In Teollisuuden käynnissäpidon prognostiikka. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. 2005. p. 27-37. (VTT Symposium; No. 236).