Kaasupakattujen elintarvikkeiden mikrobiologisia riskejä voidaan hallita

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)27-28
JournalKehittyvä elintarvike
Volume13
Issue number1
Publication statusPublished - 2002
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{1fa0a5c7bf25418f9de2611a51e3edf6,
title = "Kaasupakattujen elintarvikkeiden mikrobiologisia riskej{\"a} voidaan hallita",
author = "Raija Ahvenainen",
year = "2002",
language = "Finnish",
volume = "13",
pages = "27--28",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "1",

}

Kaasupakattujen elintarvikkeiden mikrobiologisia riskejä voidaan hallita. / Ahvenainen, Raija.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 13, No. 1, 2002, p. 27-28.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kaasupakattujen elintarvikkeiden mikrobiologisia riskejä voidaan hallita

AU - Ahvenainen, Raija

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Article

VL - 13

SP - 27

EP - 28

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 1

ER -