Kalan laatuun ja säilyvyyteen vaikuttavat tekijät

Tapani Hattula

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)52 - 56
JournalElintarvike ja terveys
Volume13
Issue number2
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Hattula, Tapani. / Kalan laatuun ja säilyvyyteen vaikuttavat tekijät. In: Elintarvike ja terveys. 1999 ; Vol. 13, No. 2. pp. 52 - 56.
@article{b5b84ffd024141119596fbef49e4f057,
title = "Kalan laatuun ja s{\"a}ilyvyyteen vaikuttavat tekij{\"a}t",
author = "Tapani Hattula",
year = "1999",
language = "Finnish",
volume = "13",
pages = "52 -- 56",
journal = "Elintarvike ja terveys",
issn = "0786-213X",
number = "2",

}

Hattula, T 1999, 'Kalan laatuun ja säilyvyyteen vaikuttavat tekijät', Elintarvike ja terveys, vol. 13, no. 2, pp. 52 - 56.

Kalan laatuun ja säilyvyyteen vaikuttavat tekijät. / Hattula, Tapani.

In: Elintarvike ja terveys, Vol. 13, No. 2, 1999, p. 52 - 56.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kalan laatuun ja säilyvyyteen vaikuttavat tekijät

AU - Hattula, Tapani

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Article

VL - 13

SP - 52

EP - 56

JO - Elintarvike ja terveys

JF - Elintarvike ja terveys

SN - 0786-213X

IS - 2

ER -