Kasvisten ja hedelmien korjuunjälkeinen teknologia tutkimusaiheena eurooppalaisessa COST-projektissa

Raija Ahvenainen, Eero Hurme

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
JournalKehittyvä elintarvike
Volume4
Issue number3
Publication statusPublished - 1993
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{27626cb10f7341c89d24f586f92882d8,
title = "Kasvisten ja hedelmien korjuunj{\"a}lkeinen teknologia tutkimusaiheena eurooppalaisessa COST-projektissa",
author = "Raija Ahvenainen and Eero Hurme",
year = "1993",
language = "Finnish",
volume = "4",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "3",

}

Kasvisten ja hedelmien korjuunjälkeinen teknologia tutkimusaiheena eurooppalaisessa COST-projektissa. / Ahvenainen, Raija; Hurme, Eero.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 4, No. 3, 1993.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kasvisten ja hedelmien korjuunjälkeinen teknologia tutkimusaiheena eurooppalaisessa COST-projektissa

AU - Ahvenainen, Raija

AU - Hurme, Eero

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Article

VL - 4

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 3

ER -