Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena

Jouni Nurminen, Jorma Rytkönen

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tutkimuksessa selvitetään maa- ja vesirakennusalan vientitoimintaan liittyviä erityistekijöitä Kaukoidässä. Erityistekijöillä on tassä tutkimuksessa ymmärretty erilaiset rahoitukseen, riskeihin ja yhteistyömuotoihin liittyvät näkökohdat sekä erityisesti alueellisiin olosuhteisiin liittyvät teknilliset mitoitus- ja suunnitteluongelmat. Maa- ja vesirakennuksen kenttää on tutkimuksen puitteissa lähestytty kohdemaiden keskeisimpien kehitysohjelmien ja -suunnitelmien kautta. Tällöin on huomioitu erityisesti satamarakentamiseen, voimalaitostekniikkaan ja vesihuoltoon liittyviä tekijoitä.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages164
ISBN (Print)951-38-3512-X
Publication statusPublished - 1989
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number1024
ISSN0358-5085

Fingerprint

civil engineering
East Asia
marketing

Keywords

  • civil engineering
  • hydraulic engineering
  • waterways
  • international trade

Cite this

Nurminen, J., & Rytkönen, J. (1989). Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 1024
Nurminen, Jouni ; Rytkönen, Jorma. / Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1989. 164 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 1024).
@book{83dbb80468734ae28d78a4a0a7a82845,
title = "Kaukoit{\"a} maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena",
abstract = "Tutkimuksessa selvitet{\"a}{\"a}n maa- ja vesirakennusalan vientitoimintaan liittyvi{\"a} erityistekij{\"o}it{\"a} Kaukoid{\"a}ss{\"a}. Erityistekij{\"o}ill{\"a} on tass{\"a} tutkimuksessa ymm{\"a}rretty erilaiset rahoitukseen, riskeihin ja yhteisty{\"o}muotoihin liittyv{\"a}t n{\"a}k{\"o}kohdat sek{\"a} erityisesti alueellisiin olosuhteisiin liittyv{\"a}t teknilliset mitoitus- ja suunnitteluongelmat. Maa- ja vesirakennuksen kentt{\"a}{\"a} on tutkimuksen puitteissa l{\"a}hestytty kohdemaiden keskeisimpien kehitysohjelmien ja -suunnitelmien kautta. T{\"a}ll{\"o}in on huomioitu erityisesti satamarakentamiseen, voimalaitostekniikkaan ja vesihuoltoon liittyvi{\"a} tekijoit{\"a}.",
keywords = "civil engineering, hydraulic engineering, waterways, international trade",
author = "Jouni Nurminen and Jorma Rytk{\"o}nen",
year = "1989",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-3512-X",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1024",
address = "Finland",

}

Nurminen, J & Rytkönen, J 1989, Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 1024, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena. / Nurminen, Jouni; Rytkönen, Jorma.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1989. 164 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 1024).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena

AU - Nurminen, Jouni

AU - Rytkönen, Jorma

PY - 1989

Y1 - 1989

N2 - Tutkimuksessa selvitetään maa- ja vesirakennusalan vientitoimintaan liittyviä erityistekijöitä Kaukoidässä. Erityistekijöillä on tassä tutkimuksessa ymmärretty erilaiset rahoitukseen, riskeihin ja yhteistyömuotoihin liittyvät näkökohdat sekä erityisesti alueellisiin olosuhteisiin liittyvät teknilliset mitoitus- ja suunnitteluongelmat. Maa- ja vesirakennuksen kenttää on tutkimuksen puitteissa lähestytty kohdemaiden keskeisimpien kehitysohjelmien ja -suunnitelmien kautta. Tällöin on huomioitu erityisesti satamarakentamiseen, voimalaitostekniikkaan ja vesihuoltoon liittyviä tekijoitä.

AB - Tutkimuksessa selvitetään maa- ja vesirakennusalan vientitoimintaan liittyviä erityistekijöitä Kaukoidässä. Erityistekijöillä on tassä tutkimuksessa ymmärretty erilaiset rahoitukseen, riskeihin ja yhteistyömuotoihin liittyvät näkökohdat sekä erityisesti alueellisiin olosuhteisiin liittyvät teknilliset mitoitus- ja suunnitteluongelmat. Maa- ja vesirakennuksen kenttää on tutkimuksen puitteissa lähestytty kohdemaiden keskeisimpien kehitysohjelmien ja -suunnitelmien kautta. Tällöin on huomioitu erityisesti satamarakentamiseen, voimalaitostekniikkaan ja vesihuoltoon liittyviä tekijoitä.

KW - civil engineering

KW - hydraulic engineering

KW - waterways

KW - international trade

M3 - Report

SN - 951-38-3512-X

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Nurminen J, Rytkönen J. Kaukoitä maa- ja vesirakennusalan markkina-alueena. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1989. 164 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 1024).