Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet öljyjen kunnonvalvontaan

Risto Parikka, Ville Vidqvist

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Vuosien 2002-2003 aikana Tekesin, VTT:n ja teollisuusyritysten voimin toteutetun Koneiden on line -kunnonvalvonnan ja diagnostiikan tehostaminen öljytutkimuksen avulla -projektin ("Litkut-projekti") yhteydessä tehtiin kartoitus, jossa selvitettiin öljyn käynninaikaiseen kunnonvalvontaan saatavissa olevia kaupallisia ratkaisuja. Tässä artikkelissa tehdään yhteenveto kartoituksessa esille tulleista öljyn kunnonvalvonnan tekniikoista ja tunnetuimmista kaupallisista mittauslaitteista ja antureista sekä esitetään eräitä mittaustuloksia ja niihin perustuvia johtopäätöksiä.
Original languageFinnish
Article numberliite Fluid klinikka no 9
JournalFluid Finland
Volume3
Issue number3
Publication statusPublished - 2004
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Parikka, R., & Vidqvist, V. (2004). Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet öljyjen kunnonvalvontaan. Fluid Finland, 3(3), [liite Fluid klinikka no 9].
Parikka, Risto ; Vidqvist, Ville. / Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet öljyjen kunnonvalvontaan. In: Fluid Finland. 2004 ; Vol. 3, No. 3.
@article{794e882b799e483588fdb5cc44967f77,
title = "Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet {\"o}ljyjen kunnonvalvontaan",
abstract = "Vuosien 2002-2003 aikana Tekesin, VTT:n ja teollisuusyritysten voimin toteutetun Koneiden on line -kunnonvalvonnan ja diagnostiikan tehostaminen {\"o}ljytutkimuksen avulla -projektin ({"}Litkut-projekti{"}) yhteydess{\"a} tehtiin kartoitus, jossa selvitettiin {\"o}ljyn k{\"a}ynninaikaiseen kunnonvalvontaan saatavissa olevia kaupallisia ratkaisuja. T{\"a}ss{\"a} artikkelissa tehd{\"a}{\"a}n yhteenveto kartoituksessa esille tulleista {\"o}ljyn kunnonvalvonnan tekniikoista ja tunnetuimmista kaupallisista mittauslaitteista ja antureista sek{\"a} esitet{\"a}{\"a}n er{\"a}it{\"a} mittaustuloksia ja niihin perustuvia johtop{\"a}{\"a}t{\"o}ksi{\"a}.",
author = "Risto Parikka and Ville Vidqvist",
note = "Project code: G4SU00164",
year = "2004",
language = "Finnish",
volume = "3",
journal = "Fluid Finland",
issn = "1458-7599",
number = "3",

}

Parikka, R & Vidqvist, V 2004, 'Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet öljyjen kunnonvalvontaan', Fluid Finland, vol. 3, no. 3, liite Fluid klinikka no 9.

Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet öljyjen kunnonvalvontaan. / Parikka, Risto; Vidqvist, Ville.

In: Fluid Finland, Vol. 3, No. 3, liite Fluid klinikka no 9, 2004.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet öljyjen kunnonvalvontaan

AU - Parikka, Risto

AU - Vidqvist, Ville

N1 - Project code: G4SU00164

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Vuosien 2002-2003 aikana Tekesin, VTT:n ja teollisuusyritysten voimin toteutetun Koneiden on line -kunnonvalvonnan ja diagnostiikan tehostaminen öljytutkimuksen avulla -projektin ("Litkut-projekti") yhteydessä tehtiin kartoitus, jossa selvitettiin öljyn käynninaikaiseen kunnonvalvontaan saatavissa olevia kaupallisia ratkaisuja. Tässä artikkelissa tehdään yhteenveto kartoituksessa esille tulleista öljyn kunnonvalvonnan tekniikoista ja tunnetuimmista kaupallisista mittauslaitteista ja antureista sekä esitetään eräitä mittaustuloksia ja niihin perustuvia johtopäätöksiä.

AB - Vuosien 2002-2003 aikana Tekesin, VTT:n ja teollisuusyritysten voimin toteutetun Koneiden on line -kunnonvalvonnan ja diagnostiikan tehostaminen öljytutkimuksen avulla -projektin ("Litkut-projekti") yhteydessä tehtiin kartoitus, jossa selvitettiin öljyn käynninaikaiseen kunnonvalvontaan saatavissa olevia kaupallisia ratkaisuja. Tässä artikkelissa tehdään yhteenveto kartoituksessa esille tulleista öljyn kunnonvalvonnan tekniikoista ja tunnetuimmista kaupallisista mittauslaitteista ja antureista sekä esitetään eräitä mittaustuloksia ja niihin perustuvia johtopäätöksiä.

M3 - Article

VL - 3

JO - Fluid Finland

JF - Fluid Finland

SN - 1458-7599

IS - 3

M1 - liite Fluid klinikka no 9

ER -

Parikka R, Vidqvist V. Kaupalliset anturit ja mittauslaitteet öljyjen kunnonvalvontaan. Fluid Finland. 2004;3(3). liite Fluid klinikka no 9.