Original language | Finnish |
---|---|
Pages (from-to) | 29-37 |
Journal | Elintarvike ja terveys |
Issue number | 1-2 |
Publication status | Published - 1987 |
MoE publication type | D1 Article in a trade journal |
Cite this
Harju, P., & Lehtimäki, S. (1987). Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus. Elintarvike ja terveys, (1-2), 29-37.
@article{0f257ed6457c490eb700cb39cda3ffa4,
title = "Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus",
author = "Pirkko Harju and Sirpa Lehtim{\"a}ki",
year = "1987",
language = "Finnish",
pages = "29--37",
journal = "Elintarvike ja terveys",
issn = "0786-213X",
number = "1-2",
}
Harju, P & Lehtimäki, S 1987, 'Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus', Elintarvike ja terveys, no. 1-2, pp. 29-37.
Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus. / Harju, Pirkko; Lehtimäki, Sirpa.
In: Elintarvike ja terveys, No. 1-2, 1987, p. 29-37.Research output: Contribution to journal › Article › Professional
TY - JOUR
T1 - Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus
AU - Harju, Pirkko
AU - Lehtimäki, Sirpa
PY - 1987
Y1 - 1987
M3 - Article
SP - 29
EP - 37
JO - Elintarvike ja terveys
JF - Elintarvike ja terveys
SN - 0786-213X
IS - 1-2
ER -
Harju P, Lehtimäki S. Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus. Elintarvike ja terveys. 1987;(1-2):29-37.