Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus

Pirkko Harju, Sirpa Lehtimäki

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)29-37
JournalElintarvike ja terveys
Issue number1-2
Publication statusPublished - 1987
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Harju, P., & Lehtimäki, S. (1987). Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus. Elintarvike ja terveys, (1-2), 29-37.
Harju, Pirkko ; Lehtimäki, Sirpa. / Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus. In: Elintarvike ja terveys. 1987 ; No. 1-2. pp. 29-37.
@article{0f257ed6457c490eb700cb39cda3ffa4,
title = "Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus",
author = "Pirkko Harju and Sirpa Lehtim{\"a}ki",
year = "1987",
language = "Finnish",
pages = "29--37",
journal = "Elintarvike ja terveys",
issn = "0786-213X",
number = "1-2",

}

Harju, P & Lehtimäki, S 1987, 'Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus', Elintarvike ja terveys, no. 1-2, pp. 29-37.

Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus. / Harju, Pirkko; Lehtimäki, Sirpa.

In: Elintarvike ja terveys, No. 1-2, 1987, p. 29-37.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kaupan olevien porkkanoiden ja sipuleiden laatukartoitus

AU - Harju, Pirkko

AU - Lehtimäki, Sirpa

PY - 1987

Y1 - 1987

M3 - Article

SP - 29

EP - 37

JO - Elintarvike ja terveys

JF - Elintarvike ja terveys

SN - 0786-213X

IS - 1-2

ER -