Kaupankäynnin uusia malleja: Internet-kauppapaikkoja painotöille

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Joutuvatko kirjapainojen myyntimiehet työttömiksi? Ei varmastikaan kovin nopeasti, mutta tosiasia on, että internet on muuttamassa kaupankäyntitapoja myös painoalalla. Syksyn aikana kansainvälisissä ammattilehdissä esiteltiin useita amerikkalaisia internet-kauppapaikkoja, joiden tavoitteena on saattaa yhteen painotöiden ostaja ja painopalvelun tarjoaja. Ruotsissa toimii Printoffer.com ja Suomessa tarjouksia painotöistä voi pyytää usealta painolta Estopressin Painosaitin välityksellä. Palvelut ilmoittavat olevansa erityisesti asiakkaan asialla: potentiaalisia kontakteja saa useita ja vieläpä vähemmällä työllä kuin perinteisillä tavoilla toimittaessa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)20-21
JournalGT-lehti
Issue number8
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, Hannele. / Kaupankäynnin uusia malleja: Internet-kauppapaikkoja painotöille. In: GT-lehti. 1999 ; No. 8. pp. 20-21.
@article{940f39a949b8477c972a4d20e32fedb6,
title = "Kaupank{\"a}ynnin uusia malleja: Internet-kauppapaikkoja painot{\"o}ille",
abstract = "Joutuvatko kirjapainojen myyntimiehet ty{\"o}tt{\"o}miksi? Ei varmastikaan kovin nopeasti, mutta tosiasia on, ett{\"a} internet on muuttamassa kaupank{\"a}yntitapoja my{\"o}s painoalalla. Syksyn aikana kansainv{\"a}lisiss{\"a} ammattilehdiss{\"a} esiteltiin useita amerikkalaisia internet-kauppapaikkoja, joiden tavoitteena on saattaa yhteen painot{\"o}iden ostaja ja painopalvelun tarjoaja. Ruotsissa toimii Printoffer.com ja Suomessa tarjouksia painot{\"o}ist{\"a} voi pyyt{\"a}{\"a} usealta painolta Estopressin Painosaitin v{\"a}lityksell{\"a}. Palvelut ilmoittavat olevansa erityisesti asiakkaan asialla: potentiaalisia kontakteja saa useita ja viel{\"a}p{\"a} v{\"a}hemm{\"a}ll{\"a} ty{\"o}ll{\"a} kuin perinteisill{\"a} tavoilla toimittaessa.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "20--21",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "8",

}

Kaupankäynnin uusia malleja: Internet-kauppapaikkoja painotöille. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 8, 1999, p. 20-21.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kaupankäynnin uusia malleja: Internet-kauppapaikkoja painotöille

AU - Antikainen, Hannele

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Joutuvatko kirjapainojen myyntimiehet työttömiksi? Ei varmastikaan kovin nopeasti, mutta tosiasia on, että internet on muuttamassa kaupankäyntitapoja myös painoalalla. Syksyn aikana kansainvälisissä ammattilehdissä esiteltiin useita amerikkalaisia internet-kauppapaikkoja, joiden tavoitteena on saattaa yhteen painotöiden ostaja ja painopalvelun tarjoaja. Ruotsissa toimii Printoffer.com ja Suomessa tarjouksia painotöistä voi pyytää usealta painolta Estopressin Painosaitin välityksellä. Palvelut ilmoittavat olevansa erityisesti asiakkaan asialla: potentiaalisia kontakteja saa useita ja vieläpä vähemmällä työllä kuin perinteisillä tavoilla toimittaessa.

AB - Joutuvatko kirjapainojen myyntimiehet työttömiksi? Ei varmastikaan kovin nopeasti, mutta tosiasia on, että internet on muuttamassa kaupankäyntitapoja myös painoalalla. Syksyn aikana kansainvälisissä ammattilehdissä esiteltiin useita amerikkalaisia internet-kauppapaikkoja, joiden tavoitteena on saattaa yhteen painotöiden ostaja ja painopalvelun tarjoaja. Ruotsissa toimii Printoffer.com ja Suomessa tarjouksia painotöistä voi pyytää usealta painolta Estopressin Painosaitin välityksellä. Palvelut ilmoittavat olevansa erityisesti asiakkaan asialla: potentiaalisia kontakteja saa useita ja vieläpä vähemmällä työllä kuin perinteisillä tavoilla toimittaessa.

M3 - Article

SP - 20

EP - 21

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 8

ER -