Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi

Kirsi-Marja Oksman-Caldentey, Anu Kaukovirta-Norja, Raija-Liisa Heiniö, Tuija Kleemola, Pekka Lehtinen, Markku Mikola, Tuula Sontag-Strohm, Juha-Matti Pihlava, Kaisa Poutanen

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

Original languageFinnish
Title of host publicationElintarvikeklusterin tutkimusohjelman loppuraportti
EditorsE-L. Ryhänen, R. Salo
Pages11-22
ISBN (Electronic)951-729-605-3
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesMTT:n julkaisuja: Sarja A
Volume93
ISSN1239-0852

Cite this

Oksman-Caldentey, K-M., Kaukovirta-Norja, A., Heiniö, R-L., Kleemola, T., Lehtinen, P., Mikola, M., Sontag-Strohm, T., Pihlava, J-M., & Poutanen, K. (2001). Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi. In E-L. Ryhänen, & R. Salo (Eds.), Elintarvikeklusterin tutkimusohjelman loppuraportti (pp. 11-22). MTT:n julkaisuja: Sarja A, Vol.. 93 http://urn.fi/URN:ISBN:951-729-605-3