Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi

Kirsi-Marja Oksman-Caldentey, Anu Kaukovirta-Norja, Raija-Liisa Heiniö, Tuija Kleemola, Pekka Lehtinen, Markku Mikola, Tuula Sontag-Strohm, Juha-Matti Pihlava, Kaisa Poutanen

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

    Original languageFinnish
    Title of host publicationElintarvikeklusterin tutkimusohjelman loppuraportti
    EditorsEeva-Liisa Ryhänen, Riitta Salo
    PublisherMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT)
    Pages11-22
    ISBN (Electronic)951-729-605-3
    ISBN (Print)951-729-604-5
    Publication statusPublished - 2001
    MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

    Publication series

    SeriesMTT:n julkaisuja: Sarja A
    Volume93
    ISSN1239-0852

    Cite this