Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi

Kirsi-Marja Oksman-Caldentey, Anu Kaukovirta-Norja, Raija-Liisa Heiniö, Tuija Kleemola, M. Mikola, T. Sonntag-Strohm, P. Lehtinen, J.-M. Pihlava, Kaisa Poutanen

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

Original languageFinnish
Title of host publicationKaurasta elinvoimaa
Subtitle of host publicationMaa- ja metsätalousministeriön rahoittamat kansallisen kauraohjelman tutkimushankkeet 1998-2000
EditorsHannu Salovaara, Tuula Sontag-Strohm
Place of PublicationHelsinki
PublisherUniversity of Helsinki
Pages85-108
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesEKT-sarja
Number1221

Cite this

Oksman-Caldentey, K-M., Kaukovirta-Norja, A., Heiniö, R-L., Kleemola, T., Mikola, M., Sonntag-Strohm, T., Lehtinen, P., Pihlava, J-M., & Poutanen, K. (2001). Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi. In H. Salovaara, & T. Sontag-Strohm (Eds.), Kaurasta elinvoimaa: Maa- ja metsätalousministeriön rahoittamat kansallisen kauraohjelman tutkimushankkeet 1998-2000 (pp. 85-108). University of Helsinki. EKT-sarja, No. 1221