Kauran flavorin muokkaaminen bioteknisellä prosessoinnilla

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)25
JournalRuoka-Suomi
Issue number3
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • flavor

Cite this

@article{71cdf13371de4ed2804ab2b3da253eb5,
title = "Kauran flavorin muokkaaminen bioteknisell{\"a} prosessoinnilla",
keywords = "flavor",
author = "Raija-Liisa Heini{\"o}",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "25",
journal = "Aitoja makuja",
issn = "2343-3728",
publisher = "Maa- ja mets{\"a}talousministeri{\"o}",
number = "3",

}

Kauran flavorin muokkaaminen bioteknisellä prosessoinnilla. / Heiniö, Raija-Liisa.

In: Ruoka-Suomi, No. 3, 2001, p. 25.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kauran flavorin muokkaaminen bioteknisellä prosessoinnilla

AU - Heiniö, Raija-Liisa

PY - 2001

Y1 - 2001

KW - flavor

M3 - Article

SP - 25

JO - Aitoja makuja

JF - Aitoja makuja

SN - 2343-3728

IS - 3

ER -