Kiertotalous korostaa kunnossapidon merkitystä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Pitkän aikavälin kestävyys ja ekologisen jalanjäljen pienentäminen ovat yhä keskeisemmässä asemassa yritysten strategiassa. Kiertotalouden mallit ovat yksi askel kohti kestävämpää liiketoimintaa. Kiertotalouden mallien yleistymisellä on myös vaikutuksia omaisuudenhallintaan - ne tuovat uusia haasteita ja mahdollisuuksia koneiden ja laitteiden hallintaan. Omaisuudenhallinnan merkitystä kiertotaloudelle tutkitaan Tekesin rahoittamassa Data to Wisdom -projektissa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)14-16
JournalPromaint
Issue number2
Publication statusPublished - 2017
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • asset management
  • circular economy
  • maintenance

Cite this

@article{948c6133c01647d5b27e2322fc4b7a4c,
title = "Kiertotalous korostaa kunnossapidon merkityst{\"a}",
abstract = "Pitk{\"a}n aikav{\"a}lin kest{\"a}vyys ja ekologisen jalanj{\"a}ljen pienent{\"a}minen ovat yh{\"a} keskeisemm{\"a}ss{\"a} asemassa yritysten strategiassa. Kiertotalouden mallit ovat yksi askel kohti kest{\"a}v{\"a}mp{\"a}{\"a} liiketoimintaa. Kiertotalouden mallien yleistymisell{\"a} on my{\"o}s vaikutuksia omaisuudenhallintaan - ne tuovat uusia haasteita ja mahdollisuuksia koneiden ja laitteiden hallintaan. Omaisuudenhallinnan merkityst{\"a} kiertotaloudelle tutkitaan Tekesin rahoittamassa Data to Wisdom -projektissa.",
keywords = "asset management, circular economy, maintenance",
author = "Jyri Hanski and Pasi Valkokari and Teuvo Uusitalo",
year = "2017",
language = "Finnish",
pages = "14--16",
journal = "Promaint",
issn = "1797-2000",
publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
number = "2",

}

Kiertotalous korostaa kunnossapidon merkitystä. / Hanski, Jyri; Valkokari, Pasi; Uusitalo, Teuvo.

In: Promaint, No. 2, 2017, p. 14-16.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kiertotalous korostaa kunnossapidon merkitystä

AU - Hanski, Jyri

AU - Valkokari, Pasi

AU - Uusitalo, Teuvo

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Pitkän aikavälin kestävyys ja ekologisen jalanjäljen pienentäminen ovat yhä keskeisemmässä asemassa yritysten strategiassa. Kiertotalouden mallit ovat yksi askel kohti kestävämpää liiketoimintaa. Kiertotalouden mallien yleistymisellä on myös vaikutuksia omaisuudenhallintaan - ne tuovat uusia haasteita ja mahdollisuuksia koneiden ja laitteiden hallintaan. Omaisuudenhallinnan merkitystä kiertotaloudelle tutkitaan Tekesin rahoittamassa Data to Wisdom -projektissa.

AB - Pitkän aikavälin kestävyys ja ekologisen jalanjäljen pienentäminen ovat yhä keskeisemmässä asemassa yritysten strategiassa. Kiertotalouden mallit ovat yksi askel kohti kestävämpää liiketoimintaa. Kiertotalouden mallien yleistymisellä on myös vaikutuksia omaisuudenhallintaan - ne tuovat uusia haasteita ja mahdollisuuksia koneiden ja laitteiden hallintaan. Omaisuudenhallinnan merkitystä kiertotaloudelle tutkitaan Tekesin rahoittamassa Data to Wisdom -projektissa.

KW - asset management

KW - circular economy

KW - maintenance

M3 - Article

SP - 14

EP - 16

JO - Promaint

JF - Promaint

SN - 1797-2000

IS - 2

ER -