Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980: I vaiheen loppuraportti

Aho Timo

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tässä raportissa esitellään projektin tavoitteet, organisaatio, saavutetut tulokset ja toisen laadintavaiheen runko-ohjelma, jota esitetään tarkemmin monisteessa "Kiinteistönhoitoalan tutkimusohjelma v. 1981 - 1983". Kiinteistönhoitotiedostoprojoktin yhteistyökumppaneina on huomattava osa maan kunnallisen ja yksityisen sektorin sekä valtion laitosten kiinteistöjä ylläpitäviä yhteisöjä. Nimikkeistöprojoktissa on laadittu nimikkeistö projektin perusjärjestelmäksi ja yleisesti käytettäväksi seuranta- ja suunnittelujärjestelmäksi. Seurantaprojekti laati 20 tietokorttia, jotka sisältävät kustannus- ja päämenekkitietoja, energiamenekki-, seuranta- ja tavoitearvojen laskentamenetelmiä ja joista osa on energiatalouteen liittyviä yleiskortteja. LVIS-projekti laati 16 mallikorttia, joiden testaustulosten perusteella laadittiin kiinteistöteknisten laitteiden huolto-ohjekorttien laadintaohje ja organisaatio korttien jatkuvaa tuottamista varten. Kiinteistönhoitoalan tutkimus- ja kehitystyötä tulee jatkaa ja tutkimusyhteisön piiriä laajentaa sovitun runko-ohjelman puitteissa, joka jatkuu yhteistyökumppaneiden ohjauksessa vuosina 1981 - 1983 ja sisältää suunnitteluperusteiden, seurantamenetelmien, arviolaskentamenetelmien ja kiinteistöteknillisten laitteiden käyttö- ja huolto-ohjeiden laadinnan.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages53
ISBN (Print)951-38-1307-X
Publication statusPublished - 1981
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number38
ISSN0358-5085

Keywords

  • real estate
  • maintenance
  • data acquisition
  • nomenclature

Cite this

Timo, A. (1981). Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980: I vaiheen loppuraportti. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 38
Timo, Aho. / Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980 : I vaiheen loppuraportti. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1981. 53 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 38).
@book{53832acb431a476e97f28fa8c59e1d33,
title = "Kiinteist{\"o}nhoitotiedoston laadinta 1978-1980: I vaiheen loppuraportti",
abstract = "T{\"a}ss{\"a} raportissa esitell{\"a}{\"a}n projektin tavoitteet, organisaatio, saavutetut tulokset ja toisen laadintavaiheen runko-ohjelma, jota esitet{\"a}{\"a}n tarkemmin monisteessa {"}Kiinteist{\"o}nhoitoalan tutkimusohjelma v. 1981 - 1983{"}. Kiinteist{\"o}nhoitotiedostoprojoktin yhteisty{\"o}kumppaneina on huomattava osa maan kunnallisen ja yksityisen sektorin sek{\"a} valtion laitosten kiinteist{\"o}j{\"a} yll{\"a}pit{\"a}vi{\"a} yhteis{\"o}j{\"a}. Nimikkeist{\"o}projoktissa on laadittu nimikkeist{\"o} projektin perusj{\"a}rjestelm{\"a}ksi ja yleisesti k{\"a}ytett{\"a}v{\"a}ksi seuranta- ja suunnitteluj{\"a}rjestelm{\"a}ksi. Seurantaprojekti laati 20 tietokorttia, jotka sis{\"a}lt{\"a}v{\"a}t kustannus- ja p{\"a}{\"a}menekkitietoja, energiamenekki-, seuranta- ja tavoitearvojen laskentamenetelmi{\"a} ja joista osa on energiatalouteen liittyvi{\"a} yleiskortteja. LVIS-projekti laati 16 mallikorttia, joiden testaustulosten perusteella laadittiin kiinteist{\"o}teknisten laitteiden huolto-ohjekorttien laadintaohje ja organisaatio korttien jatkuvaa tuottamista varten. Kiinteist{\"o}nhoitoalan tutkimus- ja kehitysty{\"o}t{\"a} tulee jatkaa ja tutkimusyhteis{\"o}n piiri{\"a} laajentaa sovitun runko-ohjelman puitteissa, joka jatkuu yhteisty{\"o}kumppaneiden ohjauksessa vuosina 1981 - 1983 ja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} suunnitteluperusteiden, seurantamenetelmien, arviolaskentamenetelmien ja kiinteist{\"o}teknillisten laitteiden k{\"a}ytt{\"o}- ja huolto-ohjeiden laadinnan.",
keywords = "real estate, maintenance, data acquisition, nomenclature",
author = "Aho Timo",
year = "1981",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1307-X",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "38",
address = "Finland",

}

Timo, A 1981, Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980: I vaiheen loppuraportti. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 38, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980 : I vaiheen loppuraportti. / Timo, Aho.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1981. 53 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 38).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980

T2 - I vaiheen loppuraportti

AU - Timo, Aho

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Tässä raportissa esitellään projektin tavoitteet, organisaatio, saavutetut tulokset ja toisen laadintavaiheen runko-ohjelma, jota esitetään tarkemmin monisteessa "Kiinteistönhoitoalan tutkimusohjelma v. 1981 - 1983". Kiinteistönhoitotiedostoprojoktin yhteistyökumppaneina on huomattava osa maan kunnallisen ja yksityisen sektorin sekä valtion laitosten kiinteistöjä ylläpitäviä yhteisöjä. Nimikkeistöprojoktissa on laadittu nimikkeistö projektin perusjärjestelmäksi ja yleisesti käytettäväksi seuranta- ja suunnittelujärjestelmäksi. Seurantaprojekti laati 20 tietokorttia, jotka sisältävät kustannus- ja päämenekkitietoja, energiamenekki-, seuranta- ja tavoitearvojen laskentamenetelmiä ja joista osa on energiatalouteen liittyviä yleiskortteja. LVIS-projekti laati 16 mallikorttia, joiden testaustulosten perusteella laadittiin kiinteistöteknisten laitteiden huolto-ohjekorttien laadintaohje ja organisaatio korttien jatkuvaa tuottamista varten. Kiinteistönhoitoalan tutkimus- ja kehitystyötä tulee jatkaa ja tutkimusyhteisön piiriä laajentaa sovitun runko-ohjelman puitteissa, joka jatkuu yhteistyökumppaneiden ohjauksessa vuosina 1981 - 1983 ja sisältää suunnitteluperusteiden, seurantamenetelmien, arviolaskentamenetelmien ja kiinteistöteknillisten laitteiden käyttö- ja huolto-ohjeiden laadinnan.

AB - Tässä raportissa esitellään projektin tavoitteet, organisaatio, saavutetut tulokset ja toisen laadintavaiheen runko-ohjelma, jota esitetään tarkemmin monisteessa "Kiinteistönhoitoalan tutkimusohjelma v. 1981 - 1983". Kiinteistönhoitotiedostoprojoktin yhteistyökumppaneina on huomattava osa maan kunnallisen ja yksityisen sektorin sekä valtion laitosten kiinteistöjä ylläpitäviä yhteisöjä. Nimikkeistöprojoktissa on laadittu nimikkeistö projektin perusjärjestelmäksi ja yleisesti käytettäväksi seuranta- ja suunnittelujärjestelmäksi. Seurantaprojekti laati 20 tietokorttia, jotka sisältävät kustannus- ja päämenekkitietoja, energiamenekki-, seuranta- ja tavoitearvojen laskentamenetelmiä ja joista osa on energiatalouteen liittyviä yleiskortteja. LVIS-projekti laati 16 mallikorttia, joiden testaustulosten perusteella laadittiin kiinteistöteknisten laitteiden huolto-ohjekorttien laadintaohje ja organisaatio korttien jatkuvaa tuottamista varten. Kiinteistönhoitoalan tutkimus- ja kehitystyötä tulee jatkaa ja tutkimusyhteisön piiriä laajentaa sovitun runko-ohjelman puitteissa, joka jatkuu yhteistyökumppaneiden ohjauksessa vuosina 1981 - 1983 ja sisältää suunnitteluperusteiden, seurantamenetelmien, arviolaskentamenetelmien ja kiinteistöteknillisten laitteiden käyttö- ja huolto-ohjeiden laadinnan.

KW - real estate

KW - maintenance

KW - data acquisition

KW - nomenclature

M3 - Report

SN - 951-38-1307-X

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Timo A. Kiinteistönhoitotiedoston laadinta 1978-1980: I vaiheen loppuraportti. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1981. 53 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 38).