Kirjaportaalipalvelu suunnitteilla digitelevisioon

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Teleware Oyjja Suomen Kirjainstituutti kehittävät kirjaportaalia, joka tulee ensivaiheessaan tarjolle digitelevisioon. Tällä hetkellä palvelu on pilottivaiheessa. Yleisö voi tutustua kirjaportaaliin ensimmäisen kerran Vammalan Vanhan kirjallisuuden päivillä 29.-30.6.2001. Teknisesti Kirjakanava voitaisiin lanseerata heti, kun digitaalitelevisio otetaan Suomessa käyttöön elokuussa 2001. Mutta käytännössä aloitusajankohta on kiinni rahoittajien ja digikanavien kiinnostuksesta. Siihen vaikuttaa myös se, kuinka nopeasti kuluttajat hankkivat set-top-boxeja ja kirjojen lukemiseen tarvittavia Bluetooth-yhteydellä varustettuja PDA-laitteita eli kämmentietokoneita.
Original languageFinnish
Pages (from-to)13-14
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, H. (2001). Kirjaportaalipalvelu suunnitteilla digitelevisioon. GT-lehti, (3), 13-14.
Antikainen, Hannele. / Kirjaportaalipalvelu suunnitteilla digitelevisioon. In: GT-lehti. 2001 ; No. 3. pp. 13-14.
@article{bcbdf0d10850443aa6fbf9bb2db9f398,
title = "Kirjaportaalipalvelu suunnitteilla digitelevisioon",
abstract = "Teleware Oyjja Suomen Kirjainstituutti kehitt{\"a}v{\"a}t kirjaportaalia, joka tulee ensivaiheessaan tarjolle digitelevisioon. T{\"a}ll{\"a} hetkell{\"a} palvelu on pilottivaiheessa. Yleis{\"o} voi tutustua kirjaportaaliin ensimm{\"a}isen kerran Vammalan Vanhan kirjallisuuden p{\"a}ivill{\"a} 29.-30.6.2001. Teknisesti Kirjakanava voitaisiin lanseerata heti, kun digitaalitelevisio otetaan Suomessa k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n elokuussa 2001. Mutta k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}ss{\"a} aloitusajankohta on kiinni rahoittajien ja digikanavien kiinnostuksesta. Siihen vaikuttaa my{\"o}s se, kuinka nopeasti kuluttajat hankkivat set-top-boxeja ja kirjojen lukemiseen tarvittavia Bluetooth-yhteydell{\"a} varustettuja PDA-laitteita eli k{\"a}mmentietokoneita.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "13--14",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Antikainen, H 2001, 'Kirjaportaalipalvelu suunnitteilla digitelevisioon', GT-lehti, no. 3, pp. 13-14.

Kirjaportaalipalvelu suunnitteilla digitelevisioon. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 3, 2001, p. 13-14.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kirjaportaalipalvelu suunnitteilla digitelevisioon

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Teleware Oyjja Suomen Kirjainstituutti kehittävät kirjaportaalia, joka tulee ensivaiheessaan tarjolle digitelevisioon. Tällä hetkellä palvelu on pilottivaiheessa. Yleisö voi tutustua kirjaportaaliin ensimmäisen kerran Vammalan Vanhan kirjallisuuden päivillä 29.-30.6.2001. Teknisesti Kirjakanava voitaisiin lanseerata heti, kun digitaalitelevisio otetaan Suomessa käyttöön elokuussa 2001. Mutta käytännössä aloitusajankohta on kiinni rahoittajien ja digikanavien kiinnostuksesta. Siihen vaikuttaa myös se, kuinka nopeasti kuluttajat hankkivat set-top-boxeja ja kirjojen lukemiseen tarvittavia Bluetooth-yhteydellä varustettuja PDA-laitteita eli kämmentietokoneita.

AB - Teleware Oyjja Suomen Kirjainstituutti kehittävät kirjaportaalia, joka tulee ensivaiheessaan tarjolle digitelevisioon. Tällä hetkellä palvelu on pilottivaiheessa. Yleisö voi tutustua kirjaportaaliin ensimmäisen kerran Vammalan Vanhan kirjallisuuden päivillä 29.-30.6.2001. Teknisesti Kirjakanava voitaisiin lanseerata heti, kun digitaalitelevisio otetaan Suomessa käyttöön elokuussa 2001. Mutta käytännössä aloitusajankohta on kiinni rahoittajien ja digikanavien kiinnostuksesta. Siihen vaikuttaa myös se, kuinka nopeasti kuluttajat hankkivat set-top-boxeja ja kirjojen lukemiseen tarvittavia Bluetooth-yhteydellä varustettuja PDA-laitteita eli kämmentietokoneita.

M3 - Article

SP - 13

EP - 14

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -