Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi

Jorma Railio

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Energiataloudellisen koerakentamisen tähänastisten seurantakohteiden onnistumista on arvioitu haastattelemalla Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen LVI-tekniikan laboratorion seuraamien kohteiden tutkijoita, jotka ovat esittäneet näkemyksensä seurantakohteen teknisestä toteutuksesta, ennakkosuunnittelusta, aikataulukysymyksistä, seurannan mielekkyydestä ja käyttäjän roolista. Haastattelujen tulosten perusteella arvioidaan koerakentamisen hyödyllisyyttä, arviointi- ja seurantatapojen kehittämistarvetta ja tehdään ehdotus koerakentamistoiminnan pääperiaatteiksi tulevaisuudessa.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages23
ISBN (Print)951-38-1571-4
Publication statusPublished - 1982
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number135
ISSN0358-5085

Cite this

Railio, J. (1982). Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 135
Railio, Jorma. / Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 23 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 135).
@book{d46400ee741f492cba241e1b0eb4b7e1,
title = "Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi",
abstract = "Energiataloudellisen koerakentamisen t{\"a}h{\"a}nastisten seurantakohteiden onnistumista on arvioitu haastattelemalla Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen LVI-tekniikan laboratorion seuraamien kohteiden tutkijoita, jotka ovat esitt{\"a}neet n{\"a}kemyksens{\"a} seurantakohteen teknisest{\"a} toteutuksesta, ennakkosuunnittelusta, aikataulukysymyksist{\"a}, seurannan mielekkyydest{\"a} ja k{\"a}ytt{\"a}j{\"a}n roolista. Haastattelujen tulosten perusteella arvioidaan koerakentamisen hy{\"o}dyllisyytt{\"a}, arviointi- ja seurantatapojen kehitt{\"a}mistarvetta ja tehd{\"a}{\"a}n ehdotus koerakentamistoiminnan p{\"a}{\"a}periaatteiksi tulevaisuudessa.",
author = "Jorma Railio",
year = "1982",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1571-4",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "135",
address = "Finland",

}

Railio, J 1982, Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 135, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi. / Railio, Jorma.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 23 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 135).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi

AU - Railio, Jorma

PY - 1982

Y1 - 1982

N2 - Energiataloudellisen koerakentamisen tähänastisten seurantakohteiden onnistumista on arvioitu haastattelemalla Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen LVI-tekniikan laboratorion seuraamien kohteiden tutkijoita, jotka ovat esittäneet näkemyksensä seurantakohteen teknisestä toteutuksesta, ennakkosuunnittelusta, aikataulukysymyksistä, seurannan mielekkyydestä ja käyttäjän roolista. Haastattelujen tulosten perusteella arvioidaan koerakentamisen hyödyllisyyttä, arviointi- ja seurantatapojen kehittämistarvetta ja tehdään ehdotus koerakentamistoiminnan pääperiaatteiksi tulevaisuudessa.

AB - Energiataloudellisen koerakentamisen tähänastisten seurantakohteiden onnistumista on arvioitu haastattelemalla Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen LVI-tekniikan laboratorion seuraamien kohteiden tutkijoita, jotka ovat esittäneet näkemyksensä seurantakohteen teknisestä toteutuksesta, ennakkosuunnittelusta, aikataulukysymyksistä, seurannan mielekkyydestä ja käyttäjän roolista. Haastattelujen tulosten perusteella arvioidaan koerakentamisen hyödyllisyyttä, arviointi- ja seurantatapojen kehittämistarvetta ja tehdään ehdotus koerakentamistoiminnan pääperiaatteiksi tulevaisuudessa.

M3 - Report

SN - 951-38-1571-4

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Railio J. Koerakentamiskohteiden toteutuksen ja seurannan arviointi. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 23 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 135).