Konvergenssia toimialoissa, sisällössä ja teknologioissa

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Murros ja konvergenssi tulivat esille Sanomalehtien Liiton järjestämässä johdon sähköisen liiketoiminnan seminaarissa. Murros näkyy toimialoissa, yritysten liiketoiminnassa, digitaalisissa sisällöissä ja teknologiassa. Puhutaan konvergenssista. Darwinia lainaten parhaimmat mahdollisuudet selviytyä ei ole suurimmalla ja vahvimmalla, vaan muuntautumiskykyisimmillä. Päivän käsite oli CRM, Customer Relationship Management. Ei riitä, että lukija saa lehtensä, vaan hänet pitäisi sitouttaa tuotemerkkiin tukemalla hänen kaikkia kokemuksiaan lehtitalon kaikkien kanavien kanssa. Tavoitteena on saada lukijat toimimaan lehtitalon puolesta eli suosittelemaan lehden palveluita tutuilleen.
Original languageFinnish
Pages (from-to)14-16
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, Hannele. / Konvergenssia toimialoissa, sisällössä ja teknologioissa. In: GT-lehti. 2001 ; No. 3. pp. 14-16.
@article{0d02bdc91a4c45509ea27f3c3f1469d5,
title = "Konvergenssia toimialoissa, sis{\"a}ll{\"o}ss{\"a} ja teknologioissa",
abstract = "Murros ja konvergenssi tulivat esille Sanomalehtien Liiton j{\"a}rjest{\"a}m{\"a}ss{\"a} johdon s{\"a}hk{\"o}isen liiketoiminnan seminaarissa. Murros n{\"a}kyy toimialoissa, yritysten liiketoiminnassa, digitaalisissa sis{\"a}ll{\"o}iss{\"a} ja teknologiassa. Puhutaan konvergenssista. Darwinia lainaten parhaimmat mahdollisuudet selviyty{\"a} ei ole suurimmalla ja vahvimmalla, vaan muuntautumiskykyisimmill{\"a}. P{\"a}iv{\"a}n k{\"a}site oli CRM, Customer Relationship Management. Ei riit{\"a}, ett{\"a} lukija saa lehtens{\"a}, vaan h{\"a}net pit{\"a}isi sitouttaa tuotemerkkiin tukemalla h{\"a}nen kaikkia kokemuksiaan lehtitalon kaikkien kanavien kanssa. Tavoitteena on saada lukijat toimimaan lehtitalon puolesta eli suosittelemaan lehden palveluita tutuilleen.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "14--16",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Konvergenssia toimialoissa, sisällössä ja teknologioissa. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 3, 2001, p. 14-16.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Konvergenssia toimialoissa, sisällössä ja teknologioissa

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Murros ja konvergenssi tulivat esille Sanomalehtien Liiton järjestämässä johdon sähköisen liiketoiminnan seminaarissa. Murros näkyy toimialoissa, yritysten liiketoiminnassa, digitaalisissa sisällöissä ja teknologiassa. Puhutaan konvergenssista. Darwinia lainaten parhaimmat mahdollisuudet selviytyä ei ole suurimmalla ja vahvimmalla, vaan muuntautumiskykyisimmillä. Päivän käsite oli CRM, Customer Relationship Management. Ei riitä, että lukija saa lehtensä, vaan hänet pitäisi sitouttaa tuotemerkkiin tukemalla hänen kaikkia kokemuksiaan lehtitalon kaikkien kanavien kanssa. Tavoitteena on saada lukijat toimimaan lehtitalon puolesta eli suosittelemaan lehden palveluita tutuilleen.

AB - Murros ja konvergenssi tulivat esille Sanomalehtien Liiton järjestämässä johdon sähköisen liiketoiminnan seminaarissa. Murros näkyy toimialoissa, yritysten liiketoiminnassa, digitaalisissa sisällöissä ja teknologiassa. Puhutaan konvergenssista. Darwinia lainaten parhaimmat mahdollisuudet selviytyä ei ole suurimmalla ja vahvimmalla, vaan muuntautumiskykyisimmillä. Päivän käsite oli CRM, Customer Relationship Management. Ei riitä, että lukija saa lehtensä, vaan hänet pitäisi sitouttaa tuotemerkkiin tukemalla hänen kaikkia kokemuksiaan lehtitalon kaikkien kanavien kanssa. Tavoitteena on saada lukijat toimimaan lehtitalon puolesta eli suosittelemaan lehden palveluita tutuilleen.

M3 - Article

SP - 14

EP - 16

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -