Korrosionsproblem i reaktormaterial: Tredje nordiska seminariet

VTT

Research output: Book/ReportBook (editor)

Abstract

För att förbättra samarbetet mellan de nordiska länderna inom korrosionsforskningen av material vilka används i kärnkraftreaktorer har man tidigare arrangerat två seminarier.Den här publikationen är från det tredje nordiska seminariet "Korrosionsproblem i reaktormaterial", som anordnades av Statens tekniska forskningscentral (VTT) och som ägde rum i Esbo den 30.3.1982.Syftet med seminariet var att redogöra för de viktigaste korrosionsproblemen som finns i nordiska reaktorer och informera om pågående forskningsarbete.Vi tackar alla föredragshållare och deltagare som har bidragit till ett givande möte.
Original languageSwedish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages164
ISBN (Print)951-38-1520-X
Publication statusPublished - 1982
MoE publication typeC2 Edited books
EventKorrosionsproblem i reaktormaterial: Tredje nordiska seminariet - Espoo, Finland
Duration: 30 Mar 198230 Mar 1982

Publication series

SeriesVTT Symposium
Number21
ISSN0357-9387

Cite this

VTT (1982). Korrosionsproblem i reaktormaterial: Tredje nordiska seminariet. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Symposium, No. 21
VTT. / Korrosionsproblem i reaktormaterial : Tredje nordiska seminariet. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 164 p. (VTT Symposium; No. 21).
@book{066f78c639614b18b42993c88b423fac,
title = "Korrosionsproblem i reaktormaterial: Tredje nordiska seminariet",
abstract = "F{\"o}r att f{\"o}rb{\"a}ttra samarbetet mellan de nordiska l{\"a}nderna inom korrosionsforskningen av material vilka anv{\"a}nds i k{\"a}rnkraftreaktorer har man tidigare arrangerat tv{\aa} seminarier.Den h{\"a}r publikationen {\"a}r fr{\aa}n det tredje nordiska seminariet {"}Korrosionsproblem i reaktormaterial{"}, som anordnades av Statens tekniska forskningscentral (VTT) och som {\"a}gde rum i Esbo den 30.3.1982.Syftet med seminariet var att redog{\"o}ra f{\"o}r de viktigaste korrosionsproblemen som finns i nordiska reaktorer och informera om p{\aa}g{\aa}ende forskningsarbete.Vi tackar alla f{\"o}redragsh{\aa}llare och deltagare som har bidragit till ett givande m{\"o}te.",
author = "VTT",
year = "1982",
language = "Swedish",
isbn = "951-38-1520-X",
series = "VTT Symposium",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "21",
address = "Finland",

}

VTT 1982, Korrosionsproblem i reaktormaterial: Tredje nordiska seminariet. VTT Symposium, no. 21, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Korrosionsproblem i reaktormaterial : Tredje nordiska seminariet. / VTT.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 164 p. (VTT Symposium; No. 21).

Research output: Book/ReportBook (editor)

TY - BOOK

T1 - Korrosionsproblem i reaktormaterial

T2 - Tredje nordiska seminariet

AU - VTT

PY - 1982

Y1 - 1982

N2 - För att förbättra samarbetet mellan de nordiska länderna inom korrosionsforskningen av material vilka används i kärnkraftreaktorer har man tidigare arrangerat två seminarier.Den här publikationen är från det tredje nordiska seminariet "Korrosionsproblem i reaktormaterial", som anordnades av Statens tekniska forskningscentral (VTT) och som ägde rum i Esbo den 30.3.1982.Syftet med seminariet var att redogöra för de viktigaste korrosionsproblemen som finns i nordiska reaktorer och informera om pågående forskningsarbete.Vi tackar alla föredragshållare och deltagare som har bidragit till ett givande möte.

AB - För att förbättra samarbetet mellan de nordiska länderna inom korrosionsforskningen av material vilka används i kärnkraftreaktorer har man tidigare arrangerat två seminarier.Den här publikationen är från det tredje nordiska seminariet "Korrosionsproblem i reaktormaterial", som anordnades av Statens tekniska forskningscentral (VTT) och som ägde rum i Esbo den 30.3.1982.Syftet med seminariet var att redogöra för de viktigaste korrosionsproblemen som finns i nordiska reaktorer och informera om pågående forskningsarbete.Vi tackar alla föredragshållare och deltagare som har bidragit till ett givande möte.

M3 - Book (editor)

SN - 951-38-1520-X

T3 - VTT Symposium

BT - Korrosionsproblem i reaktormaterial

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

VTT. Korrosionsproblem i reaktormaterial: Tredje nordiska seminariet. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 164 p. (VTT Symposium; No. 21).