Kuitu ja proteiini tekevät kylläisemmäksi

Leila Karhunen, Kirsi-Helena Liukkonen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number37
JournalKehittyvä elintarvike
Volume16
Issue number6
Publication statusPublished - 2005
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Karhunen, L., & Liukkonen, K-H. (2005). Kuitu ja proteiini tekevät kylläisemmäksi. Kehittyvä elintarvike, 16(6), [37].
Karhunen, Leila ; Liukkonen, Kirsi-Helena. / Kuitu ja proteiini tekevät kylläisemmäksi. In: Kehittyvä elintarvike. 2005 ; Vol. 16, No. 6.
@article{1e2fdc8a2d244f20b2c4d52aa57794ad,
title = "Kuitu ja proteiini tekev{\"a}t kyll{\"a}isemm{\"a}ksi",
author = "Leila Karhunen and Kirsi-Helena Liukkonen",
year = "2005",
language = "Finnish",
volume = "16",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "6",

}

Karhunen, L & Liukkonen, K-H 2005, 'Kuitu ja proteiini tekevät kylläisemmäksi', Kehittyvä elintarvike, vol. 16, no. 6, 37.

Kuitu ja proteiini tekevät kylläisemmäksi. / Karhunen, Leila; Liukkonen, Kirsi-Helena.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 16, No. 6, 37, 2005.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kuitu ja proteiini tekevät kylläisemmäksi

AU - Karhunen, Leila

AU - Liukkonen, Kirsi-Helena

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Article

VL - 16

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 6

M1 - 37

ER -

Karhunen L, Liukkonen K-H. Kuitu ja proteiini tekevät kylläisemmäksi. Kehittyvä elintarvike. 2005;16(6). 37.