Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987

Kari Mäkelä, Antti Permala

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tämä julkaisu sisältää TRANSDOC-tietokantaan Suomesta vuosina 1983 - 1987 syötetyt julkaisut. TRANSDOC on kansainvälinen kuljetustaloudellinen viitetietokanta, joka kattaa maantie-, rautatie- ja sisävesikuljetukset sekä yhdistetyistä kuljetuksista myös meri- ja ilmakuljetukset. VTT:n tie- ja liikennelaboratorio kerää vuosittain tiedot uusista suomalaisista kuljetustalouden julkaisuista ja käynnissä olevista tutkimusprojekteista alan laitoksille osoitetulla postikyselyllä (postituslista on raportin liitteenä). Suomen toiminta perustuu VTT:n ja liikenneministeriön väliseen sopimukseen. Liikenneministeriö rahoittaa julkaisujen ja tutkimusprojektien syötön. Tässä luettelossa on julkaisuviitteitä yhteensä 85 kpl. Näiden lisäksi tietokantaan on syötetty lehtiartikkeleita Kuljetus- sekä Tie ja liikenne -lehdistä.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages68
ISBN (Print)951-38-3259-7
Publication statusPublished - 1988
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number896
ISSN0358-5085

Keywords

  • transportation
  • economics
  • economy
  • Finland publications
  • databases
  • information services
  • bibliographies
  • catalogues

Cite this

Mäkelä, K., & Permala, A. (1988). Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 896
Mäkelä, Kari ; Permala, Antti. / Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1988. 68 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 896).
@book{8bfc494b974f4b268e99fb226303b8a4,
title = "Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987",
abstract = "T{\"a}m{\"a} julkaisu sis{\"a}lt{\"a}{\"a} TRANSDOC-tietokantaan Suomesta vuosina 1983 - 1987 sy{\"o}tetyt julkaisut. TRANSDOC on kansainv{\"a}linen kuljetustaloudellinen viitetietokanta, joka kattaa maantie-, rautatie- ja sis{\"a}vesikuljetukset sek{\"a} yhdistetyist{\"a} kuljetuksista my{\"o}s meri- ja ilmakuljetukset. VTT:n tie- ja liikennelaboratorio ker{\"a}{\"a} vuosittain tiedot uusista suomalaisista kuljetustalouden julkaisuista ja k{\"a}ynniss{\"a} olevista tutkimusprojekteista alan laitoksille osoitetulla postikyselyll{\"a} (postituslista on raportin liitteen{\"a}). Suomen toiminta perustuu VTT:n ja liikenneministeri{\"o}n v{\"a}liseen sopimukseen. Liikenneministeri{\"o} rahoittaa julkaisujen ja tutkimusprojektien sy{\"o}t{\"o}n. T{\"a}ss{\"a} luettelossa on julkaisuviitteit{\"a} yhteens{\"a} 85 kpl. N{\"a}iden lis{\"a}ksi tietokantaan on sy{\"o}tetty lehtiartikkeleita Kuljetus- sek{\"a} Tie ja liikenne -lehdist{\"a}.",
keywords = "transportation, economics, economy, Finland publications, databases, information services, bibliographies, catalogues",
author = "Kari M{\"a}kel{\"a} and Antti Permala",
year = "1988",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-3259-7",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "896",
address = "Finland",

}

Mäkelä, K & Permala, A 1988, Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 896, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987. / Mäkelä, Kari; Permala, Antti.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1988. 68 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 896).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987

AU - Mäkelä, Kari

AU - Permala, Antti

PY - 1988

Y1 - 1988

N2 - Tämä julkaisu sisältää TRANSDOC-tietokantaan Suomesta vuosina 1983 - 1987 syötetyt julkaisut. TRANSDOC on kansainvälinen kuljetustaloudellinen viitetietokanta, joka kattaa maantie-, rautatie- ja sisävesikuljetukset sekä yhdistetyistä kuljetuksista myös meri- ja ilmakuljetukset. VTT:n tie- ja liikennelaboratorio kerää vuosittain tiedot uusista suomalaisista kuljetustalouden julkaisuista ja käynnissä olevista tutkimusprojekteista alan laitoksille osoitetulla postikyselyllä (postituslista on raportin liitteenä). Suomen toiminta perustuu VTT:n ja liikenneministeriön väliseen sopimukseen. Liikenneministeriö rahoittaa julkaisujen ja tutkimusprojektien syötön. Tässä luettelossa on julkaisuviitteitä yhteensä 85 kpl. Näiden lisäksi tietokantaan on syötetty lehtiartikkeleita Kuljetus- sekä Tie ja liikenne -lehdistä.

AB - Tämä julkaisu sisältää TRANSDOC-tietokantaan Suomesta vuosina 1983 - 1987 syötetyt julkaisut. TRANSDOC on kansainvälinen kuljetustaloudellinen viitetietokanta, joka kattaa maantie-, rautatie- ja sisävesikuljetukset sekä yhdistetyistä kuljetuksista myös meri- ja ilmakuljetukset. VTT:n tie- ja liikennelaboratorio kerää vuosittain tiedot uusista suomalaisista kuljetustalouden julkaisuista ja käynnissä olevista tutkimusprojekteista alan laitoksille osoitetulla postikyselyllä (postituslista on raportin liitteenä). Suomen toiminta perustuu VTT:n ja liikenneministeriön väliseen sopimukseen. Liikenneministeriö rahoittaa julkaisujen ja tutkimusprojektien syötön. Tässä luettelossa on julkaisuviitteitä yhteensä 85 kpl. Näiden lisäksi tietokantaan on syötetty lehtiartikkeleita Kuljetus- sekä Tie ja liikenne -lehdistä.

KW - transportation

KW - economics

KW - economy

KW - Finland publications

KW - databases

KW - information services

KW - bibliographies

KW - catalogues

M3 - Report

SN - 951-38-3259-7

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Mäkelä K, Permala A. Kuljetustaloudellisia julkaisuja Suomessa 1983-1987. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1988. 68 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 896).