Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus

Johan Scholliers, Antti Permala

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Pitkän kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava väline voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksikön - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrettävä kuljetusyhtiöstä toiselle.Kiinnittämällä kuljetusyksikköön saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietojärjestelmään, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ssä selvitettiin saattomuistijärjestelmien kaupallinen tarjonta ja käyttäjien tarpeet.Järjestelmät kokeiltiin laboratoriossa ja käytännössä satamaolosuhteissa.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)14-16
  JournalAutomaatioväylä
  Volume16
  Issue number6
  Publication statusPublished - 2000
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Keywords

  • logistics
  • supply chain management

  Cite this

  Scholliers, Johan ; Permala, Antti. / Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus. In: Automaatioväylä. 2000 ; Vol. 16, No. 6. pp. 14-16.
  @article{21affa56ed8a4290bfdcce2a7311505d,
  title = "Kuljetusyksik{\"o}n automaattinen tunnistus",
  abstract = "Pitk{\"a}n kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava v{\"a}line voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksik{\"o}n - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrett{\"a}v{\"a} kuljetusyhti{\"o}st{\"a} toiselle.Kiinnitt{\"a}m{\"a}ll{\"a} kuljetusyksikk{\"o}{\"o}n saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietoj{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}n, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ss{\"a} selvitettiin saattomuistij{\"a}rjestelmien kaupallinen tarjonta ja k{\"a}ytt{\"a}jien tarpeet.J{\"a}rjestelm{\"a}t kokeiltiin laboratoriossa ja k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}ss{\"a} satamaolosuhteissa.",
  keywords = "logistics, supply chain management",
  author = "Johan Scholliers and Antti Permala",
  note = "Project code: A9SU00120",
  year = "2000",
  language = "Finnish",
  volume = "16",
  pages = "14--16",
  journal = "Automaatiov{\"a}yl{\"a}",
  issn = "0784-6428",
  number = "6",

  }

  Scholliers, J & Permala, A 2000, 'Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus', Automaatioväylä, vol. 16, no. 6, pp. 14-16.

  Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus. / Scholliers, Johan; Permala, Antti.

  In: Automaatioväylä, Vol. 16, No. 6, 2000, p. 14-16.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus

  AU - Scholliers, Johan

  AU - Permala, Antti

  N1 - Project code: A9SU00120

  PY - 2000

  Y1 - 2000

  N2 - Pitkän kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava väline voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksikön - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrettävä kuljetusyhtiöstä toiselle.Kiinnittämällä kuljetusyksikköön saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietojärjestelmään, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ssä selvitettiin saattomuistijärjestelmien kaupallinen tarjonta ja käyttäjien tarpeet.Järjestelmät kokeiltiin laboratoriossa ja käytännössä satamaolosuhteissa.

  AB - Pitkän kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava väline voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksikön - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrettävä kuljetusyhtiöstä toiselle.Kiinnittämällä kuljetusyksikköön saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietojärjestelmään, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ssä selvitettiin saattomuistijärjestelmien kaupallinen tarjonta ja käyttäjien tarpeet.Järjestelmät kokeiltiin laboratoriossa ja käytännössä satamaolosuhteissa.

  KW - logistics

  KW - supply chain management

  M3 - Article

  VL - 16

  SP - 14

  EP - 16

  JO - Automaatioväylä

  JF - Automaatioväylä

  SN - 0784-6428

  IS - 6

  ER -