Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus

Johan Scholliers, Antti Permala

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Pitkän kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava väline voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksikön - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrettävä kuljetusyhtiöstä toiselle.Kiinnittämällä kuljetusyksikköön saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietojärjestelmään, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ssä selvitettiin saattomuistijärjestelmien kaupallinen tarjonta ja käyttäjien tarpeet.Järjestelmät kokeiltiin laboratoriossa ja käytännössä satamaolosuhteissa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)14-16
JournalAutomaatioväylä
Volume16
Issue number6
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • logistics
  • supply chain management

Cite this

Scholliers, Johan ; Permala, Antti. / Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus. In: Automaatioväylä. 2000 ; Vol. 16, No. 6. pp. 14-16.
@article{21affa56ed8a4290bfdcce2a7311505d,
title = "Kuljetusyksik{\"o}n automaattinen tunnistus",
abstract = "Pitk{\"a}n kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava v{\"a}line voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksik{\"o}n - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrett{\"a}v{\"a} kuljetusyhti{\"o}st{\"a} toiselle.Kiinnitt{\"a}m{\"a}ll{\"a} kuljetusyksikk{\"o}{\"o}n saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietoj{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}n, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ss{\"a} selvitettiin saattomuistij{\"a}rjestelmien kaupallinen tarjonta ja k{\"a}ytt{\"a}jien tarpeet.J{\"a}rjestelm{\"a}t kokeiltiin laboratoriossa ja k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}ss{\"a} satamaolosuhteissa.",
keywords = "logistics, supply chain management",
author = "Johan Scholliers and Antti Permala",
note = "Project code: A9SU00120",
year = "2000",
language = "Finnish",
volume = "16",
pages = "14--16",
journal = "Automaatiov{\"a}yl{\"a}",
issn = "0784-6428",
number = "6",

}

Scholliers, J & Permala, A 2000, 'Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus', Automaatioväylä, vol. 16, no. 6, pp. 14-16.

Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus. / Scholliers, Johan; Permala, Antti.

In: Automaatioväylä, Vol. 16, No. 6, 2000, p. 14-16.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kuljetusyksikön automaattinen tunnistus

AU - Scholliers, Johan

AU - Permala, Antti

N1 - Project code: A9SU00120

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Pitkän kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava väline voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksikön - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrettävä kuljetusyhtiöstä toiselle.Kiinnittämällä kuljetusyksikköön saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietojärjestelmään, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ssä selvitettiin saattomuistijärjestelmien kaupallinen tarjonta ja käyttäjien tarpeet.Järjestelmät kokeiltiin laboratoriossa ja käytännössä satamaolosuhteissa.

AB - Pitkän kuljetusketjun aikana tavaraa kuljettava väline voi vaihtua useasti.Siksi kuljetusyksikön - kontti, junanvaunu, traileri, jne. - tunnistetiedot on siirrettävä kuljetusyhtiöstä toiselle.Kiinnittämällä kuljetusyksikköön saattomuisti, joka luetaan automaattisesti kuljetusyrityksen tietojärjestelmään, kuljetusketjun tiedonsiirto tulee nopeammaksi ja luotettavammaksi.VTT:ssä selvitettiin saattomuistijärjestelmien kaupallinen tarjonta ja käyttäjien tarpeet.Järjestelmät kokeiltiin laboratoriossa ja käytännössä satamaolosuhteissa.

KW - logistics

KW - supply chain management

M3 - Article

VL - 16

SP - 14

EP - 16

JO - Automaatioväylä

JF - Automaatioväylä

SN - 0784-6428

IS - 6

ER -