Kuluttajaryhmät keskustelivat perinteisistä ja uusista elintarvikkeista

Merja Isoniemi, Liisa Lähteenmäki, Eeva-Liisa Ryhänen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)34-35
JournalKehittyvä elintarvike
Volume10
Issue number2
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Isoniemi, M., Lähteenmäki, L., & Ryhänen, E-L. (1999). Kuluttajaryhmät keskustelivat perinteisistä ja uusista elintarvikkeista. Kehittyvä elintarvike, 10(2), 34-35.
Isoniemi, Merja ; Lähteenmäki, Liisa ; Ryhänen, Eeva-Liisa. / Kuluttajaryhmät keskustelivat perinteisistä ja uusista elintarvikkeista. In: Kehittyvä elintarvike. 1999 ; Vol. 10, No. 2. pp. 34-35.
@article{76deb70956a3440daccd6cdc84feb03e,
title = "Kuluttajaryhm{\"a}t keskustelivat perinteisist{\"a} ja uusista elintarvikkeista",
author = "Merja Isoniemi and Liisa L{\"a}hteenm{\"a}ki and Eeva-Liisa Ryh{\"a}nen",
year = "1999",
language = "Finnish",
volume = "10",
pages = "34--35",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",

}

Isoniemi, M, Lähteenmäki, L & Ryhänen, E-L 1999, 'Kuluttajaryhmät keskustelivat perinteisistä ja uusista elintarvikkeista', Kehittyvä elintarvike, vol. 10, no. 2, pp. 34-35.

Kuluttajaryhmät keskustelivat perinteisistä ja uusista elintarvikkeista. / Isoniemi, Merja; Lähteenmäki, Liisa; Ryhänen, Eeva-Liisa.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 10, No. 2, 1999, p. 34-35.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kuluttajaryhmät keskustelivat perinteisistä ja uusista elintarvikkeista

AU - Isoniemi, Merja

AU - Lähteenmäki, Liisa

AU - Ryhänen, Eeva-Liisa

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Article

VL - 10

SP - 34

EP - 35

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 2

ER -

Isoniemi M, Lähteenmäki L, Ryhänen E-L. Kuluttajaryhmät keskustelivat perinteisistä ja uusista elintarvikkeista. Kehittyvä elintarvike. 1999;10(2):34-35.