Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin

Jyri Hanski, Tony Rosqvist

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

Abstract

Ääri-ilmiöt ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. Ääri-ilmiöt vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat sääilmiöt ja pakolaisten määrän kasvu ovat esimerkkejä kyseisistä ilmiöistä, jotka näkyvät kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lisääntyneessä tarpeessa hätämajoitukselle.
Original languageFinnish
JournalKuntalehti
Issue number12
Publication statusPublished - 19 Nov 2015
MoE publication typeE1 Popularised article, newspaper article

Cite this

Hanski, Jyri ; Rosqvist, Tony. / Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin. In: Kuntalehti. 2015 ; No. 12.
@article{b64532c645e3420ca2033540613e5b71,
title = "Kuntien varautuminen {\"a}{\"a}ri-ilmi{\"o}ihin",
abstract = "{\"A}{\"a}ri-ilmi{\"o}t ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. {\"A}{\"a}ri-ilmi{\"o}t vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat s{\"a}{\"a}ilmi{\"o}t ja pakolaisten m{\"a}{\"a}r{\"a}n kasvu ovat esimerkkej{\"a} kyseisist{\"a} ilmi{\"o}ist{\"a}, jotka n{\"a}kyv{\"a}t kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lis{\"a}{\"a}ntyneess{\"a} tarpeessa h{\"a}t{\"a}majoitukselle.",
author = "Jyri Hanski and Tony Rosqvist",
year = "2015",
month = "11",
day = "19",
language = "Finnish",
journal = "Kuntalehti",
issn = "1236-0066",
number = "12",

}

Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin. / Hanski, Jyri; Rosqvist, Tony.

In: Kuntalehti, No. 12, 19.11.2015.

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

TY - JOUR

T1 - Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin

AU - Hanski, Jyri

AU - Rosqvist, Tony

PY - 2015/11/19

Y1 - 2015/11/19

N2 - Ääri-ilmiöt ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. Ääri-ilmiöt vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat sääilmiöt ja pakolaisten määrän kasvu ovat esimerkkejä kyseisistä ilmiöistä, jotka näkyvät kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lisääntyneessä tarpeessa hätämajoitukselle.

AB - Ääri-ilmiöt ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. Ääri-ilmiöt vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat sääilmiöt ja pakolaisten määrän kasvu ovat esimerkkejä kyseisistä ilmiöistä, jotka näkyvät kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lisääntyneessä tarpeessa hätämajoitukselle.

M3 - Article

JO - Kuntalehti

JF - Kuntalehti

SN - 1236-0066

IS - 12

ER -