Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin

Jyri Hanski, Tony Rosqvist

  Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

  Abstract

  Ääri-ilmiöt ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. Ääri-ilmiöt vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat sääilmiöt ja pakolaisten määrän kasvu ovat esimerkkejä kyseisistä ilmiöistä, jotka näkyvät kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lisääntyneessä tarpeessa hätämajoitukselle.
  Original languageFinnish
  JournalKuntalehti
  Issue number12
  Publication statusPublished - 19 Nov 2015
  MoE publication typeE1 Popularised article, newspaper article

  Cite this

  Hanski, Jyri ; Rosqvist, Tony. / Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin. In: Kuntalehti. 2015 ; No. 12.
  @article{b64532c645e3420ca2033540613e5b71,
  title = "Kuntien varautuminen {\"a}{\"a}ri-ilmi{\"o}ihin",
  abstract = "{\"A}{\"a}ri-ilmi{\"o}t ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. {\"A}{\"a}ri-ilmi{\"o}t vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat s{\"a}{\"a}ilmi{\"o}t ja pakolaisten m{\"a}{\"a}r{\"a}n kasvu ovat esimerkkej{\"a} kyseisist{\"a} ilmi{\"o}ist{\"a}, jotka n{\"a}kyv{\"a}t kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lis{\"a}{\"a}ntyneess{\"a} tarpeessa h{\"a}t{\"a}majoitukselle.",
  author = "Jyri Hanski and Tony Rosqvist",
  year = "2015",
  month = "11",
  day = "19",
  language = "Finnish",
  journal = "Kuntalehti",
  issn = "1236-0066",
  number = "12",

  }

  Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin. / Hanski, Jyri; Rosqvist, Tony.

  In: Kuntalehti, No. 12, 19.11.2015.

  Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

  TY - JOUR

  T1 - Kuntien varautuminen ääri-ilmiöihin

  AU - Hanski, Jyri

  AU - Rosqvist, Tony

  PY - 2015/11/19

  Y1 - 2015/11/19

  N2 - Ääri-ilmiöt ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. Ääri-ilmiöt vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat sääilmiöt ja pakolaisten määrän kasvu ovat esimerkkejä kyseisistä ilmiöistä, jotka näkyvät kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lisääntyneessä tarpeessa hätämajoitukselle.

  AB - Ääri-ilmiöt ja niiden seuraukset ovat esiintyneet viime aikoina uutisissa. Ääri-ilmiöt vaikuttavat kaikilla hallinnon tasoilla, mutta erityisesti alueellisella ja paikallisella tasolla. Ilmastonmuutoksen voimistamat sääilmiöt ja pakolaisten määrän kasvu ovat esimerkkejä kyseisistä ilmiöistä, jotka näkyvät kunnan toiminnassa uusina haasteina muun muassa hulevesien ohjauksessa, lumikuormien poistamisessa ja kuljettamisessa, teiden liukkauden poistamisessa ja lisääntyneessä tarpeessa hätämajoitukselle.

  M3 - Article

  JO - Kuntalehti

  JF - Kuntalehti

  SN - 1236-0066

  IS - 12

  ER -