Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien säilyvyys

Raija Ahvenainen, Eero Hurme

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)29-35
JournalKotitalous
Volume58
Issue number9
Publication statusPublished - 1994
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Ahvenainen, R., & Hurme, E. (1994). Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien säilyvyys. Kotitalous, 58(9), 29-35.
Ahvenainen, Raija ; Hurme, Eero. / Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien säilyvyys. In: Kotitalous. 1994 ; Vol. 58, No. 9. pp. 29-35.
@article{024e1fcb5ed74529b7075cbd2f0b0134,
title = "Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien s{\"a}ilyvyys",
author = "Raija Ahvenainen and Eero Hurme",
note = "Project code: BEL4272",
year = "1994",
language = "Finnish",
volume = "58",
pages = "29--35",
journal = "Kotitalous",
issn = "0047-3685",
number = "9",

}

Ahvenainen, R & Hurme, E 1994, 'Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien säilyvyys', Kotitalous, vol. 58, no. 9, pp. 29-35.

Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien säilyvyys. / Ahvenainen, Raija; Hurme, Eero.

In: Kotitalous, Vol. 58, No. 9, 1994, p. 29-35.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien säilyvyys

AU - Ahvenainen, Raija

AU - Hurme, Eero

N1 - Project code: BEL4272

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Article

VL - 58

SP - 29

EP - 35

JO - Kotitalous

JF - Kotitalous

SN - 0047-3685

IS - 9

ER -

Ahvenainen R, Hurme E. Kuorittujen kasvisten ja raakasalaattien säilyvyys. Kotitalous. 1994;58(9):29-35.