Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet

VTT

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Suomen sähköteknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalasähkötekniikan standardisoimiskomitean eri työryhmissä laaditaan lääkintälaitteiden erittelylomakkeita, joita käytetään laitehankintojen yhteydessä. Niillä eritellään laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on myös korostettu sähköturvallisuusmääräysten täyttämisen välttämättömyyttä. Tässä tiedotteessa julkaistaan Näytemittauslaitetyöryhmän laatimien elektroforeesilukulaitteen (densitorimetrin) ja ioniselektiivisen elekrolyyttianalysaattorin erittelylomakkeet. Laadinnassa on myös otettu huomioon sairaalaitoksen ja laitetoimittajien asiantuntijoiden kommentit.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages32
ISBN (Print)951-38-1793-8
Publication statusPublished - 1983
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number242
ISSN0358-5085

Cite this

VTT (1983). Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 242
VTT. / Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 32 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 242).
@book{dfb02ce697ad45149dad6a2a81f5268b,
title = "L{\"a}{\"a}kint{\"a}laitteiden laite-erittelylomakkeet",
abstract = "Suomen s{\"a}hk{\"o}teknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalas{\"a}hk{\"o}tekniikan standardisoimiskomitean eri ty{\"o}ryhmiss{\"a} laaditaan l{\"a}{\"a}kint{\"a}laitteiden erittelylomakkeita, joita k{\"a}ytet{\"a}{\"a}n laitehankintojen yhteydess{\"a}. Niill{\"a} eritell{\"a}{\"a}n laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on my{\"o}s korostettu s{\"a}hk{\"o}turvallisuusm{\"a}{\"a}r{\"a}ysten t{\"a}ytt{\"a}misen v{\"a}ltt{\"a}m{\"a}tt{\"o}myytt{\"a}. T{\"a}ss{\"a} tiedotteessa julkaistaan N{\"a}ytemittauslaitety{\"o}ryhm{\"a}n laatimien elektroforeesilukulaitteen (densitorimetrin) ja ioniselektiivisen elekrolyyttianalysaattorin erittelylomakkeet. Laadinnassa on my{\"o}s otettu huomioon sairaalaitoksen ja laitetoimittajien asiantuntijoiden kommentit.",
author = "VTT",
year = "1983",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1793-8",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "242",
address = "Finland",

}

VTT 1983, Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 242, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. / VTT.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 32 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 242).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet

AU - VTT

PY - 1983

Y1 - 1983

N2 - Suomen sähköteknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalasähkötekniikan standardisoimiskomitean eri työryhmissä laaditaan lääkintälaitteiden erittelylomakkeita, joita käytetään laitehankintojen yhteydessä. Niillä eritellään laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on myös korostettu sähköturvallisuusmääräysten täyttämisen välttämättömyyttä. Tässä tiedotteessa julkaistaan Näytemittauslaitetyöryhmän laatimien elektroforeesilukulaitteen (densitorimetrin) ja ioniselektiivisen elekrolyyttianalysaattorin erittelylomakkeet. Laadinnassa on myös otettu huomioon sairaalaitoksen ja laitetoimittajien asiantuntijoiden kommentit.

AB - Suomen sähköteknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalasähkötekniikan standardisoimiskomitean eri työryhmissä laaditaan lääkintälaitteiden erittelylomakkeita, joita käytetään laitehankintojen yhteydessä. Niillä eritellään laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on myös korostettu sähköturvallisuusmääräysten täyttämisen välttämättömyyttä. Tässä tiedotteessa julkaistaan Näytemittauslaitetyöryhmän laatimien elektroforeesilukulaitteen (densitorimetrin) ja ioniselektiivisen elekrolyyttianalysaattorin erittelylomakkeet. Laadinnassa on myös otettu huomioon sairaalaitoksen ja laitetoimittajien asiantuntijoiden kommentit.

M3 - Report

SN - 951-38-1793-8

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

VTT. Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 32 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 242).