Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet

VTT

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Suomen sähköteknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalasähkötekniikan standardisoimiskomitean eri työryhmissä laaditaan lääkintälaitteiden erittelylomakkeita, joita käytetään laitehankintojen yhteydessä. Niillä eritellään laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on erityisesti korostettu sähköturvallisuusmääräysten täyttämisen välttämättömyyttä. Tässä tiedotteessa julkaistaan näytemittauslaitetyöryhmän laatimien elektroforeesilaitteen, verikaasuanalysaattorin, verenkuvan analysaattori/solulaskurin ja laboratoriopesukoneen erittelylomakkeet. Tiedotteen johdannossa selvitetään lomakkeiden sisältöä ja käyttöä. Liiteosassa esitetään, mitä erittelylomakkeita eri työryhmät ovat jo saaneet valmiiksi ja mitä on laadittavana. Aikaisemmissa Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sairaalatekniikan laboratorion Tiedonannoissa (esim. n:o 19, v. 1981) on esitetty lomakkeiden laadintaorganisaatio. Niiden liitteenä on myös "Sähköisten lääkintälaitteiden turvallisuustarkastuslista", mikä on tarkoitettu apuvälineeksi laitteiden käyttäjille ja toimittajille.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages37
ISBN (Print)951-38-1389-4
Publication statusPublished - 1982
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

NameTiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus
PublisherVTT
Volume64

Cite this

VTT (1982). Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 64
VTT. / Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 37 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 64).
@book{81fa22efddde47d2965ccf7ae8d54e1c,
title = "L{\"a}{\"a}kint{\"a}laitteiden laite-erittelylomakkeet",
abstract = "Suomen s{\"a}hk{\"o}teknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalas{\"a}hk{\"o}tekniikan standardisoimiskomitean eri ty{\"o}ryhmiss{\"a} laaditaan l{\"a}{\"a}kint{\"a}laitteiden erittelylomakkeita, joita k{\"a}ytet{\"a}{\"a}n laitehankintojen yhteydess{\"a}. Niill{\"a} eritell{\"a}{\"a}n laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on erityisesti korostettu s{\"a}hk{\"o}turvallisuusm{\"a}{\"a}r{\"a}ysten t{\"a}ytt{\"a}misen v{\"a}ltt{\"a}m{\"a}tt{\"o}myytt{\"a}. T{\"a}ss{\"a} tiedotteessa julkaistaan n{\"a}ytemittauslaitety{\"o}ryhm{\"a}n laatimien elektroforeesilaitteen, verikaasuanalysaattorin, verenkuvan analysaattori/solulaskurin ja laboratoriopesukoneen erittelylomakkeet. Tiedotteen johdannossa selvitet{\"a}{\"a}n lomakkeiden sis{\"a}lt{\"o}{\"a} ja k{\"a}ytt{\"o}{\"a}. Liiteosassa esitet{\"a}{\"a}n, mit{\"a} erittelylomakkeita eri ty{\"o}ryhm{\"a}t ovat jo saaneet valmiiksi ja mit{\"a} on laadittavana. Aikaisemmissa Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sairaalatekniikan laboratorion Tiedonannoissa (esim. n:o 19, v. 1981) on esitetty lomakkeiden laadintaorganisaatio. Niiden liitteen{\"a} on my{\"o}s {"}S{\"a}hk{\"o}isten l{\"a}{\"a}kint{\"a}laitteiden turvallisuustarkastuslista{"}, mik{\"a} on tarkoitettu apuv{\"a}lineeksi laitteiden k{\"a}ytt{\"a}jille ja toimittajille.",
author = "VTT",
year = "1982",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1389-4",
series = "Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

VTT 1982, Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 64, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. / VTT.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 37 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 64).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet

AU - VTT

PY - 1982

Y1 - 1982

N2 - Suomen sähköteknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalasähkötekniikan standardisoimiskomitean eri työryhmissä laaditaan lääkintälaitteiden erittelylomakkeita, joita käytetään laitehankintojen yhteydessä. Niillä eritellään laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on erityisesti korostettu sähköturvallisuusmääräysten täyttämisen välttämättömyyttä. Tässä tiedotteessa julkaistaan näytemittauslaitetyöryhmän laatimien elektroforeesilaitteen, verikaasuanalysaattorin, verenkuvan analysaattori/solulaskurin ja laboratoriopesukoneen erittelylomakkeet. Tiedotteen johdannossa selvitetään lomakkeiden sisältöä ja käyttöä. Liiteosassa esitetään, mitä erittelylomakkeita eri työryhmät ovat jo saaneet valmiiksi ja mitä on laadittavana. Aikaisemmissa Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sairaalatekniikan laboratorion Tiedonannoissa (esim. n:o 19, v. 1981) on esitetty lomakkeiden laadintaorganisaatio. Niiden liitteenä on myös "Sähköisten lääkintälaitteiden turvallisuustarkastuslista", mikä on tarkoitettu apuvälineeksi laitteiden käyttäjille ja toimittajille.

AB - Suomen sähköteknillisen standardisoimisyhdistyksen (SESKO) asettaman sairaalasähkötekniikan standardisoimiskomitean eri työryhmissä laaditaan lääkintälaitteiden erittelylomakkeita, joita käytetään laitehankintojen yhteydessä. Niillä eritellään laitteen tekniset ominaisuudet ja tarjotut varusteet. Lomakkeissa on erityisesti korostettu sähköturvallisuusmääräysten täyttämisen välttämättömyyttä. Tässä tiedotteessa julkaistaan näytemittauslaitetyöryhmän laatimien elektroforeesilaitteen, verikaasuanalysaattorin, verenkuvan analysaattori/solulaskurin ja laboratoriopesukoneen erittelylomakkeet. Tiedotteen johdannossa selvitetään lomakkeiden sisältöä ja käyttöä. Liiteosassa esitetään, mitä erittelylomakkeita eri työryhmät ovat jo saaneet valmiiksi ja mitä on laadittavana. Aikaisemmissa Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen sairaalatekniikan laboratorion Tiedonannoissa (esim. n:o 19, v. 1981) on esitetty lomakkeiden laadintaorganisaatio. Niiden liitteenä on myös "Sähköisten lääkintälaitteiden turvallisuustarkastuslista", mikä on tarkoitettu apuvälineeksi laitteiden käyttäjille ja toimittajille.

M3 - Report

SN - 951-38-1389-4

T3 - Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus

BT - Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

VTT. Lääkintälaitteiden laite-erittelylomakkeet. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 37 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 64).