Laatua ja säilyvyyttä kasviksille uusilla prosessi- ja pakkausmenetelmillä

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)14-15
JournalKehittyvä elintarvike
Issue number2
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{f21d85af4b764e41a66da1c7a1ad11ee,
title = "Laatua ja s{\"a}ilyvyytt{\"a} kasviksille uusilla prosessi- ja pakkausmenetelmill{\"a}",
author = "Raija Ahvenainen",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "14--15",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",

}

Laatua ja säilyvyyttä kasviksille uusilla prosessi- ja pakkausmenetelmillä. / Ahvenainen, Raija.

In: Kehittyvä elintarvike, No. 2, 2000, p. 14-15.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Laatua ja säilyvyyttä kasviksille uusilla prosessi- ja pakkausmenetelmillä

AU - Ahvenainen, Raija

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Article

SP - 14

EP - 15

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 2

ER -