Langaton tiedonsiirto hyötykäyttöön sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehittämisen TEKES-hanke liikkeelle

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

VTT Tietotekniikan vetämä kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke "Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti" on lähtenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on määritellä liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausjärjestelmä sekä pilotoida järjestelmän toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sisältävät osat.
Original languageFinnish
Pages (from-to)22-23
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{1485eeef366348e28fe266359eaaa024,
title = "Langaton tiedonsiirto hy{\"o}tyk{\"a}ytt{\"o}{\"o}n sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehitt{\"a}misen TEKES-hanke liikkeelle",
abstract = "VTT Tietotekniikan vet{\"a}m{\"a} kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke {"}Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti{"} on l{\"a}htenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on m{\"a}{\"a}ritell{\"a} liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausj{\"a}rjestelm{\"a} sek{\"a} pilotoida j{\"a}rjestelm{\"a}n toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sis{\"a}lt{\"a}v{\"a}t osat.",
author = "Olli Kuusisto",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "22--23",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Langaton tiedonsiirto hyötykäyttöön sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehittämisen TEKES-hanke liikkeelle. / Kuusisto, Olli.

In: GT-lehti, No. 3, 2001, p. 22-23.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Langaton tiedonsiirto hyötykäyttöön sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehittämisen TEKES-hanke liikkeelle

AU - Kuusisto, Olli

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - VTT Tietotekniikan vetämä kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke "Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti" on lähtenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on määritellä liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausjärjestelmä sekä pilotoida järjestelmän toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sisältävät osat.

AB - VTT Tietotekniikan vetämä kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke "Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti" on lähtenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on määritellä liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausjärjestelmä sekä pilotoida järjestelmän toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sisältävät osat.

M3 - Article

SP - 22

EP - 23

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -