Langaton tiedonsiirto hyötykäyttöön sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehittämisen TEKES-hanke liikkeelle

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  VTT Tietotekniikan vetämä kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke "Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti" on lähtenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on määritellä liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausjärjestelmä sekä pilotoida järjestelmän toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sisältävät osat.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)22-23
  JournalGT-lehti
  Issue number3
  Publication statusPublished - 2001
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{1485eeef366348e28fe266359eaaa024,
  title = "Langaton tiedonsiirto hy{\"o}tyk{\"a}ytt{\"o}{\"o}n sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehitt{\"a}misen TEKES-hanke liikkeelle",
  abstract = "VTT Tietotekniikan vet{\"a}m{\"a} kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke {"}Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti{"} on l{\"a}htenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on m{\"a}{\"a}ritell{\"a} liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausj{\"a}rjestelm{\"a} sek{\"a} pilotoida j{\"a}rjestelm{\"a}n toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sis{\"a}lt{\"a}v{\"a}t osat.",
  author = "Olli Kuusisto",
  year = "2001",
  language = "Finnish",
  pages = "22--23",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "3",

  }

  Langaton tiedonsiirto hyötykäyttöön sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehittämisen TEKES-hanke liikkeelle. / Kuusisto, Olli.

  In: GT-lehti, No. 3, 2001, p. 22-23.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Langaton tiedonsiirto hyötykäyttöön sanomalehtien varhaisjakelussa. Jakelun kehittämisen TEKES-hanke liikkeelle

  AU - Kuusisto, Olli

  PY - 2001

  Y1 - 2001

  N2 - VTT Tietotekniikan vetämä kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke "Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti" on lähtenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on määritellä liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausjärjestelmä sekä pilotoida järjestelmän toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sisältävät osat.

  AB - VTT Tietotekniikan vetämä kolmivuotinen TEKES-tutkimushanke "Jakelun logistiikkajakelun langaton ohjaus ja seuranta -pilotointiprojekti" on lähtenyt liikkeelle. Hankkeen tavoitteena on määritellä liikkuvan ja monista osapuolista koostuvan tuotantoprosessin seuranta ja ohjausjärjestelmä sekä pilotoida järjestelmän toteuttamisen ja toiminnan kannalta kriittiset ja uutuusarvoa sisältävät osat.

  M3 - Article

  SP - 22

  EP - 23

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 3

  ER -