Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu

Juha Bildo

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tutkimuksessa tarkastellaan useiden erityyppisten kutistusliitoksella toteutettujen liukurengasrakenteiden muodonmuutoksia ja jännityksiä. Tavoitteena oli selvittää liukurengastiivisteen käyttäytyminen erilaisissa kuormitusoloissa ja kehittää liukurengasrakennetta. Analyysit on tehty käyttäen apuna Pafec-ohjelmistoa sekä sen Pigs-esi- ja jälkikäsittelyohjelmistoa.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages19
ISBN (Print)951-38-2588-4
Publication statusPublished - 1986
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number607
ISSN0358-5085

Keywords

  • seals (stoppers)
  • stress analysis
  • strains

Cite this

Bildo, J. (1986). Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 607
Bildo, Juha. / Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 19 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 607).
@book{371f6f36256b46bcbb6ffc8b59899535,
title = "Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja j{\"a}nnitystarkastelu",
abstract = "Tutkimuksessa tarkastellaan useiden erityyppisten kutistusliitoksella toteutettujen liukurengasrakenteiden muodonmuutoksia ja j{\"a}nnityksi{\"a}. Tavoitteena oli selvitt{\"a}{\"a} liukurengastiivisteen k{\"a}ytt{\"a}ytyminen erilaisissa kuormitusoloissa ja kehitt{\"a}{\"a} liukurengasrakennetta. Analyysit on tehty k{\"a}ytt{\"a}en apuna Pafec-ohjelmistoa sek{\"a} sen Pigs-esi- ja j{\"a}lkik{\"a}sittelyohjelmistoa.",
keywords = "seals (stoppers), stress analysis, strains",
author = "Juha Bildo",
year = "1986",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-2588-4",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "607",
address = "Finland",

}

Bildo, J 1986, Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 607, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu. / Bildo, Juha.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 19 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 607).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu

AU - Bildo, Juha

PY - 1986

Y1 - 1986

N2 - Tutkimuksessa tarkastellaan useiden erityyppisten kutistusliitoksella toteutettujen liukurengasrakenteiden muodonmuutoksia ja jännityksiä. Tavoitteena oli selvittää liukurengastiivisteen käyttäytyminen erilaisissa kuormitusoloissa ja kehittää liukurengasrakennetta. Analyysit on tehty käyttäen apuna Pafec-ohjelmistoa sekä sen Pigs-esi- ja jälkikäsittelyohjelmistoa.

AB - Tutkimuksessa tarkastellaan useiden erityyppisten kutistusliitoksella toteutettujen liukurengasrakenteiden muodonmuutoksia ja jännityksiä. Tavoitteena oli selvittää liukurengastiivisteen käyttäytyminen erilaisissa kuormitusoloissa ja kehittää liukurengasrakennetta. Analyysit on tehty käyttäen apuna Pafec-ohjelmistoa sekä sen Pigs-esi- ja jälkikäsittelyohjelmistoa.

KW - seals (stoppers)

KW - stress analysis

KW - strains

M3 - Report

SN - 951-38-2588-4

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Bildo J. Liukurengasrakenteen muodonmuutos- ja jännitystarkastelu. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 19 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 607).