Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969

Anja Haapalainen

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Nyt julkaistava luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista on järjestyksessä kolmas. V. 1962 ilmestyi tiedotus »Betoniteknillisiä julkaisuja» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 56), jossa luetellaan betoniteknilliset julkaisut tutkimuslaitoksen perustamisesta, vuodesta 1942 lähtien vuoteen 1962 asti. Toinen betonibibliografia »Suomalaista betoniteknillistä kirjallisuutta» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 96) sisältää vuosien 1957... 1965 julkaisutoiminnan. Myös tämä uusin julkaisuluettelo alkaa vuodesta 1957, josta asti betoniteknillinen laboratorio on toiminut Valtion teknillisessä tutkimuslaitoksessa erillisenä laboratoriona, ja jatkuu vuoden 1969 loppuun. Se sisältää kaikkiaan 223 nimikettä. Poiketen aikaisemmista luetteloista, julkaisut ovat kronologisessa järjestyksessä. Tekijöiden laatimat referaatit ovat luettelossa niistä julkaisuista, jotka on julkaistu vuoden 1965 jälkeen. Kaikkien julkaisujen nimikkeet on esitetty myös englanninkielisinä. Samoin VTT:n Julkaisu- ja VTT:n Tiedotussarjan julkaisujen sekä ulkomaisten lehtiartikkelien referaatit on käännetty englanninkielelle. Lisäksi on mainittu jokaisen kirjoituksen julkaisukieli ja kirjoitukset on varustettu UDK-luvuin. Luettelon loppuun on laadittu tekijä- ja asiahakemisto. Luettelo antanee kokonaiskäsityksen Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisessä laboratoriossa tähän asti suoritetusta tutkimustyöstä ja julkaisutoiminnasta.
Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages47
Publication statusPublished - 1970
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto
Number8
ISSN0355-3442

Fingerprint

Finland

Cite this

Haapalainen, A. (1970). Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto, No. 8
Haapalainen, Anja. / Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969. Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1970. 47 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 8).
@book{c11d0df12b314ee5b167448bbea542d7,
title = "Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969",
abstract = "Nyt julkaistava luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista on j{\"a}rjestyksess{\"a} kolmas. V. 1962 ilmestyi tiedotus »Betoniteknillisi{\"a} julkaisuja» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 56), jossa luetellaan betoniteknilliset julkaisut tutkimuslaitoksen perustamisesta, vuodesta 1942 l{\"a}htien vuoteen 1962 asti. Toinen betonibibliografia »Suomalaista betoniteknillist{\"a} kirjallisuutta» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 96) sis{\"a}lt{\"a}{\"a} vuosien 1957... 1965 julkaisutoiminnan. My{\"o}s t{\"a}m{\"a} uusin julkaisuluettelo alkaa vuodesta 1957, josta asti betoniteknillinen laboratorio on toiminut Valtion teknillisess{\"a} tutkimuslaitoksessa erillisen{\"a} laboratoriona, ja jatkuu vuoden 1969 loppuun. Se sis{\"a}lt{\"a}{\"a} kaikkiaan 223 nimikett{\"a}. Poiketen aikaisemmista luetteloista, julkaisut ovat kronologisessa j{\"a}rjestyksess{\"a}. Tekij{\"o}iden laatimat referaatit ovat luettelossa niist{\"a} julkaisuista, jotka on julkaistu vuoden 1965 j{\"a}lkeen. Kaikkien julkaisujen nimikkeet on esitetty my{\"o}s englanninkielisin{\"a}. Samoin VTT:n Julkaisu- ja VTT:n Tiedotussarjan julkaisujen sek{\"a} ulkomaisten lehtiartikkelien referaatit on k{\"a}{\"a}nnetty englanninkielelle. Lis{\"a}ksi on mainittu jokaisen kirjoituksen julkaisukieli ja kirjoitukset on varustettu UDK-luvuin. Luettelon loppuun on laadittu tekij{\"a}- ja asiahakemisto. Luettelo antanee kokonaisk{\"a}sityksen Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisess{\"a} laboratoriossa t{\"a}h{\"a}n asti suoritetusta tutkimusty{\"o}st{\"a} ja julkaisutoiminnasta.",
author = "Anja Haapalainen",
year = "1970",
language = "Finnish",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "8",
address = "Finland",

}

Haapalainen, A 1970, Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto, no. 8, VTT Technical Research Centre of Finland, Helsinki.

Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969. / Haapalainen, Anja.

Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1970. 47 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 8).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969

AU - Haapalainen, Anja

PY - 1970

Y1 - 1970

N2 - Nyt julkaistava luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista on järjestyksessä kolmas. V. 1962 ilmestyi tiedotus »Betoniteknillisiä julkaisuja» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 56), jossa luetellaan betoniteknilliset julkaisut tutkimuslaitoksen perustamisesta, vuodesta 1942 lähtien vuoteen 1962 asti. Toinen betonibibliografia »Suomalaista betoniteknillistä kirjallisuutta» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 96) sisältää vuosien 1957... 1965 julkaisutoiminnan. Myös tämä uusin julkaisuluettelo alkaa vuodesta 1957, josta asti betoniteknillinen laboratorio on toiminut Valtion teknillisessä tutkimuslaitoksessa erillisenä laboratoriona, ja jatkuu vuoden 1969 loppuun. Se sisältää kaikkiaan 223 nimikettä. Poiketen aikaisemmista luetteloista, julkaisut ovat kronologisessa järjestyksessä. Tekijöiden laatimat referaatit ovat luettelossa niistä julkaisuista, jotka on julkaistu vuoden 1965 jälkeen. Kaikkien julkaisujen nimikkeet on esitetty myös englanninkielisinä. Samoin VTT:n Julkaisu- ja VTT:n Tiedotussarjan julkaisujen sekä ulkomaisten lehtiartikkelien referaatit on käännetty englanninkielelle. Lisäksi on mainittu jokaisen kirjoituksen julkaisukieli ja kirjoitukset on varustettu UDK-luvuin. Luettelon loppuun on laadittu tekijä- ja asiahakemisto. Luettelo antanee kokonaiskäsityksen Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisessä laboratoriossa tähän asti suoritetusta tutkimustyöstä ja julkaisutoiminnasta.

AB - Nyt julkaistava luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista on järjestyksessä kolmas. V. 1962 ilmestyi tiedotus »Betoniteknillisiä julkaisuja» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 56), jossa luetellaan betoniteknilliset julkaisut tutkimuslaitoksen perustamisesta, vuodesta 1942 lähtien vuoteen 1962 asti. Toinen betonibibliografia »Suomalaista betoniteknillistä kirjallisuutta» (VTT. Tiedotus. Sarja 111 - Rakennus 96) sisältää vuosien 1957... 1965 julkaisutoiminnan. Myös tämä uusin julkaisuluettelo alkaa vuodesta 1957, josta asti betoniteknillinen laboratorio on toiminut Valtion teknillisessä tutkimuslaitoksessa erillisenä laboratoriona, ja jatkuu vuoden 1969 loppuun. Se sisältää kaikkiaan 223 nimikettä. Poiketen aikaisemmista luetteloista, julkaisut ovat kronologisessa järjestyksessä. Tekijöiden laatimat referaatit ovat luettelossa niistä julkaisuista, jotka on julkaistu vuoden 1965 jälkeen. Kaikkien julkaisujen nimikkeet on esitetty myös englanninkielisinä. Samoin VTT:n Julkaisu- ja VTT:n Tiedotussarjan julkaisujen sekä ulkomaisten lehtiartikkelien referaatit on käännetty englanninkielelle. Lisäksi on mainittu jokaisen kirjoituksen julkaisukieli ja kirjoitukset on varustettu UDK-luvuin. Luettelon loppuun on laadittu tekijä- ja asiahakemisto. Luettelo antanee kokonaiskäsityksen Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisessä laboratoriossa tähän asti suoritetusta tutkimustyöstä ja julkaisutoiminnasta.

M3 - Report

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto

BT - Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Helsinki

ER -

Haapalainen A. Luettelo Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen betoniteknillisen laboratorion julkaisuista vuosina 1957-1969. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland, 1970. 47 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 8).