Maitohapporaskituksella laadukasta vehnäleipää

Kati Katina

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)54-55
JournalKehittyvä elintarvike
Volume17
Issue number6
Publication statusPublished - 2006
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Katina, Kati. / Maitohapporaskituksella laadukasta vehnäleipää. In: Kehittyvä elintarvike. 2006 ; Vol. 17, No. 6. pp. 54-55.
@article{de822d4b65b440fcb2add77c36eb01af,
title = "Maitohapporaskituksella laadukasta vehn{\"a}leip{\"a}{\"a}",
author = "Kati Katina",
year = "2006",
language = "Finnish",
volume = "17",
pages = "54--55",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "6",

}

Katina, K 2006, 'Maitohapporaskituksella laadukasta vehnäleipää', Kehittyvä elintarvike, vol. 17, no. 6, pp. 54-55.

Maitohapporaskituksella laadukasta vehnäleipää. / Katina, Kati.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 17, No. 6, 2006, p. 54-55.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Maitohapporaskituksella laadukasta vehnäleipää

AU - Katina, Kati

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Article

VL - 17

SP - 54

EP - 55

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 6

ER -