Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa

Tor-Magnus Enari, Matti Linko, M. Loisa, Kirsti Pietilä

Research output: Book/ReportReport

Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages71
ISBN (Print)951-38-0027-X
Publication statusPublished - 1973
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto
Number4
ISSN0355-354X

Keywords

  • malting

Cite this

Enari, T-M., Linko, M., Loisa, M., & Pietilä, K. (1973). Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto, No. 4
Enari, Tor-Magnus ; Linko, Matti ; Loisa, M. ; Pietilä, Kirsti. / Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa. Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1973. 71 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 4).
@book{afa7dc70564742ec99c590d70ac9b2af,
title = "Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa",
keywords = "malting",
author = "Tor-Magnus Enari and Matti Linko and M. Loisa and Kirsti Pietil{\"a}",
year = "1973",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-0027-X",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "4",
address = "Finland",

}

Enari, T-M, Linko, M, Loisa, M & Pietilä, K 1973, Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto, no. 4, VTT Technical Research Centre of Finland, Helsinki.

Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa. / Enari, Tor-Magnus; Linko, Matti; Loisa, M.; Pietilä, Kirsti.

Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1973. 71 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 4).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa

AU - Enari, Tor-Magnus

AU - Linko, Matti

AU - Loisa, M.

AU - Pietilä, Kirsti

PY - 1973

Y1 - 1973

KW - malting

M3 - Report

SN - 951-38-0027-X

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto

BT - Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Helsinki

ER -

Enari T-M, Linko M, Loisa M, Pietilä K. Mallasohran proteiinipitoisuuden merkitys oluen valmistuksessa. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland, 1973. 71 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 4).