Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen

Tor-Magnus Enari, Kirsti Pietilä

Research output: Book/ReportReport

Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages42
ISBN (Print)951-38-0213-2
Publication statusPublished - 1975
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto
Number10
ISSN0355-354X

Keywords

  • malting

Cite this

Enari, T-M., & Pietilä, K. (1975). Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto, No. 10
Enari, Tor-Magnus ; Pietilä, Kirsti. / Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen. Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1975. 42 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 10).
@book{6d0a840617ce486780524e8140649524,
title = "Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen",
keywords = "malting",
author = "Tor-Magnus Enari and Kirsti Pietil{\"a}",
year = "1975",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-0213-2",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "10",
address = "Finland",

}

Enari, T-M & Pietilä, K 1975, Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto, no. 10, VTT Technical Research Centre of Finland, Helsinki.

Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen. / Enari, Tor-Magnus; Pietilä, Kirsti.

Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1975. 42 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 10).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen

AU - Enari, Tor-Magnus

AU - Pietilä, Kirsti

PY - 1975

Y1 - 1975

KW - malting

M3 - Report

SN - 951-38-0213-2

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto

BT - Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Helsinki

ER -

Enari T-M, Pietilä K. Mallasohran proteiinipitoisuuden vaikutus oluen laatuun ja valmistuksen taloudellisuuteen. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland, 1975. 42 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 10).