Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa

Tiina Pippuri, Katharina Stenholm, Kirsti Pietilä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)165-173
JournalMallas ja Olut
Issue number6
Publication statusPublished - 1995
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • mashing

Cite this

Pippuri, T., Stenholm, K., & Pietilä, K. (1995). Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa. Mallas ja Olut, (6), 165-173.
Pippuri, Tiina ; Stenholm, Katharina ; Pietilä, Kirsti. / Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa. In: Mallas ja Olut. 1995 ; No. 6. pp. 165-173.
@article{b90d166ab06443458b73ebe7098597fb,
title = "Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa",
keywords = "mashing",
author = "Tiina Pippuri and Katharina Stenholm and Kirsti Pietil{\"a}",
note = "Project code: BEL0121",
year = "1995",
language = "Finnish",
pages = "165--173",
journal = "Mallas ja Olut",
issn = "0356-3014",
number = "6",

}

Pippuri, T, Stenholm, K & Pietilä, K 1995, 'Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa', Mallas ja Olut, no. 6, pp. 165-173.

Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa. / Pippuri, Tiina; Stenholm, Katharina; Pietilä, Kirsti.

In: Mallas ja Olut, No. 6, 1995, p. 165-173.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa

AU - Pippuri, Tiina

AU - Stenholm, Katharina

AU - Pietilä, Kirsti

N1 - Project code: BEL0121

PY - 1995

Y1 - 1995

KW - mashing

M3 - Article

SP - 165

EP - 173

JO - Mallas ja Olut

JF - Mallas ja Olut

SN - 0356-3014

IS - 6

ER -

Pippuri T, Stenholm K, Pietilä K. Maltaan homogeenisuuden merkitys vierteen valmistuksessa. Mallas ja Olut. 1995;(6):165-173.