Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan

Henrietta Gullman, Marjatta Salmenkallio-Marttila

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)12-15
JournalLeipuri
Volume98
Issue number7
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Gullman, H., & Salmenkallio-Marttila, M. (2000). Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan. Leipuri, 98(7), 12-15.
Gullman, Henrietta ; Salmenkallio-Marttila, Marjatta. / Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan. In: Leipuri. 2000 ; Vol. 98, No. 7. pp. 12-15.
@article{eb24c5a1ed7a4379999727bb640791a2,
title = "Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan",
author = "Henrietta Gullman and Marjatta Salmenkallio-Marttila",
year = "2000",
language = "Finnish",
volume = "98",
pages = "12--15",
journal = "Leipuri",
issn = "0024-0699",
number = "7",

}

Gullman, H & Salmenkallio-Marttila, M 2000, 'Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan', Leipuri, vol. 98, no. 7, pp. 12-15.

Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan. / Gullman, Henrietta; Salmenkallio-Marttila, Marjatta.

In: Leipuri, Vol. 98, No. 7, 2000, p. 12-15.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan

AU - Gullman, Henrietta

AU - Salmenkallio-Marttila, Marjatta

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Article

VL - 98

SP - 12

EP - 15

JO - Leipuri

JF - Leipuri

SN - 0024-0699

IS - 7

ER -

Gullman H, Salmenkallio-Marttila M. Maltaat ja mallasuutteet. Luonnon tehoaineet leivontaan. Leipuri. 2000;98(7):12-15.