MEMS-radio yhdelle piisulle

Translated title of the contribution: MEMS based Radio-on-Chip

Aarne Oja, Ari Alastalo, Jouni Knuuttila, Antti V. Räisänen, Ilkka Tittonen, Antti Kallio, Martti M. Salomaa

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)54-55
JournalProsessori
Issue numberMarraskuu
Publication statusPublished - 2003
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Oja, A., Alastalo, A., Knuuttila, J., Räisänen, A. V., Tittonen, I., Kallio, A., & Salomaa, M. M. (2003). MEMS-radio yhdelle piisulle. Prosessori, (Marraskuu), 54-55.
Oja, Aarne ; Alastalo, Ari ; Knuuttila, Jouni ; Räisänen, Antti V. ; Tittonen, Ilkka ; Kallio, Antti ; Salomaa, Martti M. / MEMS-radio yhdelle piisulle. In: Prosessori. 2003 ; No. Marraskuu. pp. 54-55.
@article{a0ca7cbc70f44e2ab3f9362de64b7798,
title = "MEMS-radio yhdelle piisulle",
author = "Aarne Oja and Ari Alastalo and Jouni Knuuttila and R{\"a}is{\"a}nen, {Antti V.} and Ilkka Tittonen and Antti Kallio and Salomaa, {Martti M.}",
year = "2003",
language = "Finnish",
pages = "54--55",
journal = "Prosessori",
issn = "0357-4121",
number = "Marraskuu",

}

Oja, A, Alastalo, A, Knuuttila, J, Räisänen, AV, Tittonen, I, Kallio, A & Salomaa, MM 2003, 'MEMS-radio yhdelle piisulle', Prosessori, no. Marraskuu, pp. 54-55.

MEMS-radio yhdelle piisulle. / Oja, Aarne; Alastalo, Ari; Knuuttila, Jouni; Räisänen, Antti V.; Tittonen, Ilkka; Kallio, Antti; Salomaa, Martti M.

In: Prosessori, No. Marraskuu, 2003, p. 54-55.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - MEMS-radio yhdelle piisulle

AU - Oja, Aarne

AU - Alastalo, Ari

AU - Knuuttila, Jouni

AU - Räisänen, Antti V.

AU - Tittonen, Ilkka

AU - Kallio, Antti

AU - Salomaa, Martti M.

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Article

SP - 54

EP - 55

JO - Prosessori

JF - Prosessori

SN - 0357-4121

IS - Marraskuu

ER -

Oja A, Alastalo A, Knuuttila J, Räisänen AV, Tittonen I, Kallio A et al. MEMS-radio yhdelle piisulle. Prosessori. 2003;(Marraskuu):54-55.