Menestyksen salaisuus vuodelta 1888: You push the button, we do the rest!

Jali Heilmann

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Vuonna 1888 esitelty rullafilmi sai aikaan vallankumouksen valokuvauksessa ja uudet yrittäjät syrjäyttivät perinteiset valokuvayhtiöt. Kuluttajat omaksuivat nopeasti helppokäyttöisen valokuvatekniikan ja markkinat räjähtivät. Toisaalta värinegatiivifilmin tulo 1942 syrjäytti pian mustavalkofilmin, mutta markkinapelurit pysyivät samoina. Terry Faulkner'n (Eastman Kodak Co.) mukaan olemme jälleen valtaisan teollisen murroksen edessä, kun digitaalikamerat vyöryvät markkinoille muutaman vuoden kuluessa syrjäyttäen lopulta perinteisen valokuvan. Kodakin sata vuotta vanha mainoslause pitää silti pintansa. Se joka kehittää helppokäyttöisimmät digitaalikamerat ja palvelukonseptit selviää voittajana.
Original languageFinnish
Pages (from-to)8
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{048ac762b81d42d69ad95865238d5c67,
title = "Menestyksen salaisuus vuodelta 1888: You push the button, we do the rest!",
abstract = "Vuonna 1888 esitelty rullafilmi sai aikaan vallankumouksen valokuvauksessa ja uudet yritt{\"a}j{\"a}t syrj{\"a}yttiv{\"a}t perinteiset valokuvayhti{\"o}t. Kuluttajat omaksuivat nopeasti helppok{\"a}ytt{\"o}isen valokuvatekniikan ja markkinat r{\"a}j{\"a}htiv{\"a}t. Toisaalta v{\"a}rinegatiivifilmin tulo 1942 syrj{\"a}ytti pian mustavalkofilmin, mutta markkinapelurit pysyiv{\"a}t samoina. Terry Faulkner'n (Eastman Kodak Co.) mukaan olemme j{\"a}lleen valtaisan teollisen murroksen edess{\"a}, kun digitaalikamerat vy{\"o}ryv{\"a}t markkinoille muutaman vuoden kuluessa syrj{\"a}ytt{\"a}en lopulta perinteisen valokuvan. Kodakin sata vuotta vanha mainoslause pit{\"a}{\"a} silti pintansa. Se joka kehitt{\"a}{\"a} helppok{\"a}ytt{\"o}isimm{\"a}t digitaalikamerat ja palvelukonseptit selvi{\"a}{\"a} voittajana.",
author = "Jali Heilmann",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "8",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Menestyksen salaisuus vuodelta 1888 : You push the button, we do the rest! / Heilmann, Jali.

In: GT-lehti, No. 3, 2000, p. 8.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Menestyksen salaisuus vuodelta 1888

T2 - You push the button, we do the rest!

AU - Heilmann, Jali

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Vuonna 1888 esitelty rullafilmi sai aikaan vallankumouksen valokuvauksessa ja uudet yrittäjät syrjäyttivät perinteiset valokuvayhtiöt. Kuluttajat omaksuivat nopeasti helppokäyttöisen valokuvatekniikan ja markkinat räjähtivät. Toisaalta värinegatiivifilmin tulo 1942 syrjäytti pian mustavalkofilmin, mutta markkinapelurit pysyivät samoina. Terry Faulkner'n (Eastman Kodak Co.) mukaan olemme jälleen valtaisan teollisen murroksen edessä, kun digitaalikamerat vyöryvät markkinoille muutaman vuoden kuluessa syrjäyttäen lopulta perinteisen valokuvan. Kodakin sata vuotta vanha mainoslause pitää silti pintansa. Se joka kehittää helppokäyttöisimmät digitaalikamerat ja palvelukonseptit selviää voittajana.

AB - Vuonna 1888 esitelty rullafilmi sai aikaan vallankumouksen valokuvauksessa ja uudet yrittäjät syrjäyttivät perinteiset valokuvayhtiöt. Kuluttajat omaksuivat nopeasti helppokäyttöisen valokuvatekniikan ja markkinat räjähtivät. Toisaalta värinegatiivifilmin tulo 1942 syrjäytti pian mustavalkofilmin, mutta markkinapelurit pysyivät samoina. Terry Faulkner'n (Eastman Kodak Co.) mukaan olemme jälleen valtaisan teollisen murroksen edessä, kun digitaalikamerat vyöryvät markkinoille muutaman vuoden kuluessa syrjäyttäen lopulta perinteisen valokuvan. Kodakin sata vuotta vanha mainoslause pitää silti pintansa. Se joka kehittää helppokäyttöisimmät digitaalikamerat ja palvelukonseptit selviää voittajana.

M3 - Article

SP - 8

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -