MIDAS-NET apuna partnerin löytämisessä

Pirkko Eskola

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

MIDAS-NET (Multimedia Information Demonstration And Support NETwork) eli multimediatiedon esittely- ja neuvontaverkosto on Euroopan komission multimediaa koskevan INFO 2000-ohjelman aloite uusien multimediamarkkinoiden kehittämiseksi Eurooppaan. MIDAS-NET -keskuksia on kaikissa Euroopan talousalueen maissa, yhteensä 23 keskusta. Toimintaan osallistuu 108 organisaatiota. Suomessa MIDAS-NET -tehtävät hoitaa konsortio, jonka jäseninä ovat VTT Tietopalvelu koordinaattorina sekä Jyväskylän yliopiston Tietotekniikan tutkimusinstituutti (TITU) ja Ylä-Savon Kehittämisyhtiö Oy.
Original languageFinnish
Article number13
JournalEurotutkimus
Issue number5
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Eskola, Pirkko. / MIDAS-NET apuna partnerin löytämisessä. In: Eurotutkimus. 1999 ; No. 5.
@article{0d882819b60d4803af8f2cafa1a313a3,
title = "MIDAS-NET apuna partnerin l{\"o}yt{\"a}misess{\"a}",
abstract = "MIDAS-NET (Multimedia Information Demonstration And Support NETwork) eli multimediatiedon esittely- ja neuvontaverkosto on Euroopan komission multimediaa koskevan INFO 2000-ohjelman aloite uusien multimediamarkkinoiden kehitt{\"a}miseksi Eurooppaan. MIDAS-NET -keskuksia on kaikissa Euroopan talousalueen maissa, yhteens{\"a} 23 keskusta. Toimintaan osallistuu 108 organisaatiota. Suomessa MIDAS-NET -teht{\"a}v{\"a}t hoitaa konsortio, jonka j{\"a}senin{\"a} ovat VTT Tietopalvelu koordinaattorina sek{\"a} Jyv{\"a}skyl{\"a}n yliopiston Tietotekniikan tutkimusinstituutti (TITU) ja Yl{\"a}-Savon Kehitt{\"a}misyhti{\"o} Oy.",
author = "Pirkko Eskola",
year = "1999",
language = "Finnish",
journal = "Eurotutkimus",
issn = "1236-0813",
number = "5",

}

MIDAS-NET apuna partnerin löytämisessä. / Eskola, Pirkko.

In: Eurotutkimus, No. 5, 13, 1999.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - MIDAS-NET apuna partnerin löytämisessä

AU - Eskola, Pirkko

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - MIDAS-NET (Multimedia Information Demonstration And Support NETwork) eli multimediatiedon esittely- ja neuvontaverkosto on Euroopan komission multimediaa koskevan INFO 2000-ohjelman aloite uusien multimediamarkkinoiden kehittämiseksi Eurooppaan. MIDAS-NET -keskuksia on kaikissa Euroopan talousalueen maissa, yhteensä 23 keskusta. Toimintaan osallistuu 108 organisaatiota. Suomessa MIDAS-NET -tehtävät hoitaa konsortio, jonka jäseninä ovat VTT Tietopalvelu koordinaattorina sekä Jyväskylän yliopiston Tietotekniikan tutkimusinstituutti (TITU) ja Ylä-Savon Kehittämisyhtiö Oy.

AB - MIDAS-NET (Multimedia Information Demonstration And Support NETwork) eli multimediatiedon esittely- ja neuvontaverkosto on Euroopan komission multimediaa koskevan INFO 2000-ohjelman aloite uusien multimediamarkkinoiden kehittämiseksi Eurooppaan. MIDAS-NET -keskuksia on kaikissa Euroopan talousalueen maissa, yhteensä 23 keskusta. Toimintaan osallistuu 108 organisaatiota. Suomessa MIDAS-NET -tehtävät hoitaa konsortio, jonka jäseninä ovat VTT Tietopalvelu koordinaattorina sekä Jyväskylän yliopiston Tietotekniikan tutkimusinstituutti (TITU) ja Ylä-Savon Kehittämisyhtiö Oy.

M3 - Article

JO - Eurotutkimus

JF - Eurotutkimus

SN - 1236-0813

IS - 5

M1 - 13

ER -