Mikrobitasapaino järkkyy useimmiten ihmisen omilla toimilla

Maria Saarela

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)30-31
JournalKehittyvä elintarvike
Volume13
Issue number1
Publication statusPublished - 2002
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Saarela, Maria. / Mikrobitasapaino järkkyy useimmiten ihmisen omilla toimilla. In: Kehittyvä elintarvike. 2002 ; Vol. 13, No. 1. pp. 30-31.
@article{e808c0c13177480e9717f26445d4653e,
title = "Mikrobitasapaino j{\"a}rkkyy useimmiten ihmisen omilla toimilla",
author = "Maria Saarela",
year = "2002",
language = "Finnish",
volume = "13",
pages = "30--31",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "1",

}

Mikrobitasapaino järkkyy useimmiten ihmisen omilla toimilla. / Saarela, Maria.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 13, No. 1, 2002, p. 30-31.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Mikrobitasapaino järkkyy useimmiten ihmisen omilla toimilla

AU - Saarela, Maria

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Article

VL - 13

SP - 30

EP - 31

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 1

ER -