Miltä maistuu? Aistinvarainen arviointi VTT:n elintarvikelaboratoriossa

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number20, 23
JournalKehittyvä elintarvike
Volume2
Issue number5
Publication statusPublished - 1991
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{20a21373a93941f89a662da5ea1654f7,
title = "Milt{\"a} maistuu? Aistinvarainen arviointi VTT:n elintarvikelaboratoriossa",
author = "Raija-Liisa Heini{\"o}",
note = "Project code: ELI1821",
year = "1991",
language = "Finnish",
volume = "2",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "5",

}

Miltä maistuu? Aistinvarainen arviointi VTT:n elintarvikelaboratoriossa. / Heiniö, Raija-Liisa.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 2, No. 5, 20, 23, 1991.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Miltä maistuu? Aistinvarainen arviointi VTT:n elintarvikelaboratoriossa

AU - Heiniö, Raija-Liisa

N1 - Project code: ELI1821

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Article

VL - 2

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 5

M1 - 20, 23

ER -