Minimal processing - laatua ja säilyvyyttä elintarvikkeille

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)6-8
JournalKehittyvä elintarvike
Volume4
Issue number5
Publication statusPublished - 1993
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Ahvenainen, Raija. / Minimal processing - laatua ja säilyvyyttä elintarvikkeille. In: Kehittyvä elintarvike. 1993 ; Vol. 4, No. 5. pp. 6-8.
@article{2b1aed55510c43ae939af29f8011cb5e,
title = "Minimal processing - laatua ja s{\"a}ilyvyytt{\"a} elintarvikkeille",
author = "Raija Ahvenainen",
year = "1993",
language = "Finnish",
volume = "4",
pages = "6--8",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "5",

}

Minimal processing - laatua ja säilyvyyttä elintarvikkeille. / Ahvenainen, Raija.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 4, No. 5, 1993, p. 6-8.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Minimal processing - laatua ja säilyvyyttä elintarvikkeille

AU - Ahvenainen, Raija

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Article

VL - 4

SP - 6

EP - 8

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 5

ER -