Minimal Processing -tutkimusohjelmassa kehitetään keveitä prosessimenetelmiä

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)18-19
JournalKehittyvä elintarvike
Volume7
Issue number3
Publication statusPublished - 1996
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{3a1a0529342843dab044c1263ede3687,
title = "Minimal Processing -tutkimusohjelmassa kehitet{\"a}{\"a}n keveit{\"a} prosessimenetelmi{\"a}",
author = "Raija Ahvenainen",
note = "Project code: B6SU00017",
year = "1996",
language = "Finnish",
volume = "7",
pages = "18--19",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "3",

}

Minimal Processing -tutkimusohjelmassa kehitetään keveitä prosessimenetelmiä. / Ahvenainen, Raija.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 7, No. 3, 1996, p. 18-19.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Minimal Processing -tutkimusohjelmassa kehitetään keveitä prosessimenetelmiä

AU - Ahvenainen, Raija

N1 - Project code: B6SU00017

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Article

VL - 7

SP - 18

EP - 19

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 3

ER -