Mitkä tekijät ohjaavat mediavalintoja? Grafex 2001

Ulf Lindqvist

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  "E-ink tarvepaino vaiko tavallinen painokone" oli erään Grafex-messujen seminaarin aihe. Valinnan tekee viime kädessä loppukäyt-täjä ja siksi Ruotsissa on analysoitu mediavalintaan vaikuttavia teki-jöitä. Tiedon tyyppi on tärkeä. Mitä ajankohtaisempaa ja kuluttajan aktiivisen haun kohteena tieto on, sitä ylivoimaisempi on sähköinen media. Painettu media on puolestaan vahvimmillaan pysyvämmän tiedon levittämisessä laajalle kuluttajaryhmälle. Asiaan vaikuttavat myös kohderyhmän koko, vastaanottajan käyttötilanne sekä asenteet. Tulevaisuudessa painettu media voi löytää uusia valtteja ja uusia tuotteita tarvepainamisen kautta. Esimerkiksi Oce ja Xerox tarjoavat valmiita ratkaisuja näille tuotekonsepteille.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)3-4
  JournalGT-lehti
  Issue number1
  Publication statusPublished - 2001
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  Lindqvist, Ulf. / Mitkä tekijät ohjaavat mediavalintoja? Grafex 2001. In: GT-lehti. 2001 ; No. 1. pp. 3-4.
  @article{d9c322aa31224f86864e0a2d5c20340a,
  title = "Mitk{\"a} tekij{\"a}t ohjaavat mediavalintoja? Grafex 2001",
  abstract = "{"}E-ink tarvepaino vaiko tavallinen painokone{"} oli er{\"a}{\"a}n Grafex-messujen seminaarin aihe. Valinnan tekee viime k{\"a}dess{\"a} loppuk{\"a}yt-t{\"a}j{\"a} ja siksi Ruotsissa on analysoitu mediavalintaan vaikuttavia teki-j{\"o}it{\"a}. Tiedon tyyppi on t{\"a}rke{\"a}. Mit{\"a} ajankohtaisempaa ja kuluttajan aktiivisen haun kohteena tieto on, sit{\"a} ylivoimaisempi on s{\"a}hk{\"o}inen media. Painettu media on puolestaan vahvimmillaan pysyv{\"a}mm{\"a}n tiedon levitt{\"a}misess{\"a} laajalle kuluttajaryhm{\"a}lle. Asiaan vaikuttavat my{\"o}s kohderyhm{\"a}n koko, vastaanottajan k{\"a}ytt{\"o}tilanne sek{\"a} asenteet. Tulevaisuudessa painettu media voi l{\"o}yt{\"a}{\"a} uusia valtteja ja uusia tuotteita tarvepainamisen kautta. Esimerkiksi Oce ja Xerox tarjoavat valmiita ratkaisuja n{\"a}ille tuotekonsepteille.",
  author = "Ulf Lindqvist",
  year = "2001",
  language = "Finnish",
  pages = "3--4",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "1",

  }

  Lindqvist, U 2001, 'Mitkä tekijät ohjaavat mediavalintoja? Grafex 2001', GT-lehti, no. 1, pp. 3-4.

  Mitkä tekijät ohjaavat mediavalintoja? Grafex 2001. / Lindqvist, Ulf.

  In: GT-lehti, No. 1, 2001, p. 3-4.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Mitkä tekijät ohjaavat mediavalintoja? Grafex 2001

  AU - Lindqvist, Ulf

  PY - 2001

  Y1 - 2001

  N2 - "E-ink tarvepaino vaiko tavallinen painokone" oli erään Grafex-messujen seminaarin aihe. Valinnan tekee viime kädessä loppukäyt-täjä ja siksi Ruotsissa on analysoitu mediavalintaan vaikuttavia teki-jöitä. Tiedon tyyppi on tärkeä. Mitä ajankohtaisempaa ja kuluttajan aktiivisen haun kohteena tieto on, sitä ylivoimaisempi on sähköinen media. Painettu media on puolestaan vahvimmillaan pysyvämmän tiedon levittämisessä laajalle kuluttajaryhmälle. Asiaan vaikuttavat myös kohderyhmän koko, vastaanottajan käyttötilanne sekä asenteet. Tulevaisuudessa painettu media voi löytää uusia valtteja ja uusia tuotteita tarvepainamisen kautta. Esimerkiksi Oce ja Xerox tarjoavat valmiita ratkaisuja näille tuotekonsepteille.

  AB - "E-ink tarvepaino vaiko tavallinen painokone" oli erään Grafex-messujen seminaarin aihe. Valinnan tekee viime kädessä loppukäyt-täjä ja siksi Ruotsissa on analysoitu mediavalintaan vaikuttavia teki-jöitä. Tiedon tyyppi on tärkeä. Mitä ajankohtaisempaa ja kuluttajan aktiivisen haun kohteena tieto on, sitä ylivoimaisempi on sähköinen media. Painettu media on puolestaan vahvimmillaan pysyvämmän tiedon levittämisessä laajalle kuluttajaryhmälle. Asiaan vaikuttavat myös kohderyhmän koko, vastaanottajan käyttötilanne sekä asenteet. Tulevaisuudessa painettu media voi löytää uusia valtteja ja uusia tuotteita tarvepainamisen kautta. Esimerkiksi Oce ja Xerox tarjoavat valmiita ratkaisuja näille tuotekonsepteille.

  M3 - Article

  SP - 3

  EP - 4

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 1

  ER -