Monialaista osaamista kunnossapidon kehittämiseksi VTT:llä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehittämisessä on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdistämällä VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmiä sekä palveluja. Kunnossapidon alueella tärkeitä tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. käyttöomaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hyödyntäminen ja kunnossapitotöiden turvallisuus sekä elinkaaripalveluiden kehittäminen.
Original languageFinnish
Pages (from-to)14-17
JournalPromaint
Issue number6
Publication statusPublished - 2009
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{7183ab510fcb42b58098f869310e2bd8,
title = "Monialaista osaamista kunnossapidon kehitt{\"a}miseksi VTT:ll{\"a}",
abstract = "Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehitt{\"a}misess{\"a} on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdist{\"a}m{\"a}ll{\"a} VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteisty{\"o}kumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmi{\"a} sek{\"a} palveluja. Kunnossapidon alueella t{\"a}rkeit{\"a} tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. k{\"a}ytt{\"o}omaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hy{\"o}dynt{\"a}minen ja kunnossapitot{\"o}iden turvallisuus sek{\"a} elinkaaripalveluiden kehitt{\"a}minen.",
author = "Helena Kortelainen",
year = "2009",
language = "Finnish",
pages = "14--17",
journal = "Promaint",
issn = "1797-2000",
publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
number = "6",

}

Monialaista osaamista kunnossapidon kehittämiseksi VTT:llä. / Kortelainen, Helena.

In: Promaint, No. 6, 2009, p. 14-17.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Monialaista osaamista kunnossapidon kehittämiseksi VTT:llä

AU - Kortelainen, Helena

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehittämisessä on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdistämällä VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmiä sekä palveluja. Kunnossapidon alueella tärkeitä tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. käyttöomaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hyödyntäminen ja kunnossapitotöiden turvallisuus sekä elinkaaripalveluiden kehittäminen.

AB - Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehittämisessä on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdistämällä VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmiä sekä palveluja. Kunnossapidon alueella tärkeitä tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. käyttöomaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hyödyntäminen ja kunnossapitotöiden turvallisuus sekä elinkaaripalveluiden kehittäminen.

M3 - Article

SP - 14

EP - 17

JO - Promaint

JF - Promaint

SN - 1797-2000

IS - 6

ER -