Monialaista osaamista kunnossapidon kehittämiseksi VTT:llä

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehittämisessä on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdistämällä VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmiä sekä palveluja. Kunnossapidon alueella tärkeitä tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. käyttöomaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hyödyntäminen ja kunnossapitotöiden turvallisuus sekä elinkaaripalveluiden kehittäminen.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)14-17
  JournalPromaint
  Issue number6
  Publication statusPublished - 2009
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{7183ab510fcb42b58098f869310e2bd8,
  title = "Monialaista osaamista kunnossapidon kehitt{\"a}miseksi VTT:ll{\"a}",
  abstract = "Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehitt{\"a}misess{\"a} on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdist{\"a}m{\"a}ll{\"a} VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteisty{\"o}kumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmi{\"a} sek{\"a} palveluja. Kunnossapidon alueella t{\"a}rkeit{\"a} tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. k{\"a}ytt{\"o}omaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hy{\"o}dynt{\"a}minen ja kunnossapitot{\"o}iden turvallisuus sek{\"a} elinkaaripalveluiden kehitt{\"a}minen.",
  author = "Helena Kortelainen",
  year = "2009",
  language = "Finnish",
  pages = "14--17",
  journal = "Promaint",
  issn = "1797-2000",
  publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
  number = "6",

  }

  Monialaista osaamista kunnossapidon kehittämiseksi VTT:llä. / Kortelainen, Helena.

  In: Promaint, No. 6, 2009, p. 14-17.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Monialaista osaamista kunnossapidon kehittämiseksi VTT:llä

  AU - Kortelainen, Helena

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehittämisessä on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdistämällä VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmiä sekä palveluja. Kunnossapidon alueella tärkeitä tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. käyttöomaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hyödyntäminen ja kunnossapitotöiden turvallisuus sekä elinkaaripalveluiden kehittäminen.

  AB - Kunnossapidon merkitys yhteiskunnan ja teollisuuden kilpailukyvyn jatkuvassa kehittämisessä on huomattava. Teollisuudessa kunnossapitoon panostetaan vuosittain noin 3,5 Mrd . Ala kehittyy jatkuvasti niin uusien teknologisten innovaatioiden kuin toimintatapojenkin osalta. Monialaista osaamista yhdistämällä VTT auttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luomaan uusia tuotteita, tuotantoprosesseja ja -menetelmiä sekä palveluja. Kunnossapidon alueella tärkeitä tutkimus- ja kehityskohteitamme ovat mm. käyttöomaisuuden hallinta, kunnossapidon suunnittelu, eMaintenance-teknologiat, mobiiliteknologioiden hyödyntäminen ja kunnossapitotöiden turvallisuus sekä elinkaaripalveluiden kehittäminen.

  M3 - Article

  SP - 14

  EP - 17

  JO - Promaint

  JF - Promaint

  SN - 1797-2000

  IS - 6

  ER -