Monimediapäivässä visioitiin uutisten tulevaisuutta

Anneli Heimburger

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

"Mediatalot tavoittavat isomman yleisön monistamalla sisältöjään useissa jakelukanavissa. Monimediatoimitus antaa mahdollisuuden kustannussäästöihin mediakohtaisiin julkaisuprosesseihin verrattuna. Myös kuluttaja hyötyy monimediasta, koska he pääsevät kiinni haluamaansa sisältöön riippumatta päätelaitteesta ja olosuhteista. Monimediassa sisällöt sovitetaan jakelumediaan." Näin totesi tutkimusprofessori Caj Södergård VTT Tietotekniikan ja MIT medialaboratorion yhteistyönä toteutetun Monimediapäivän avajaispuheessaan. Päivään osallistui noin sata kuulijaa ja myös runsaasti mediaväkeä maamme päivälehdistä ja tietotekniikkalehdistä.
Original languageFinnish
Pages (from-to)16-19
JournalGT-lehti
Issue number4
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal
EventMonimediapäivä. Espoo, 7.6.2001 -
Duration: 1 Jan 2001 → …

Cite this

Heimburger, Anneli. / Monimediapäivässä visioitiin uutisten tulevaisuutta. In: GT-lehti. 2001 ; No. 4. pp. 16-19.
@article{85d56d96c60e43b0a24cb887e3263852,
title = "Monimediap{\"a}iv{\"a}ss{\"a} visioitiin uutisten tulevaisuutta",
abstract = "{"}Mediatalot tavoittavat isomman yleis{\"o}n monistamalla sis{\"a}lt{\"o}j{\"a}{\"a}n useissa jakelukanavissa. Monimediatoimitus antaa mahdollisuuden kustannuss{\"a}{\"a}st{\"o}ihin mediakohtaisiin julkaisuprosesseihin verrattuna. My{\"o}s kuluttaja hy{\"o}tyy monimediasta, koska he p{\"a}{\"a}sev{\"a}t kiinni haluamaansa sis{\"a}lt{\"o}{\"o}n riippumatta p{\"a}{\"a}telaitteesta ja olosuhteista. Monimediassa sis{\"a}ll{\"o}t sovitetaan jakelumediaan.{"} N{\"a}in totesi tutkimusprofessori Caj S{\"o}derg{\aa}rd VTT Tietotekniikan ja MIT medialaboratorion yhteisty{\"o}n{\"a} toteutetun Monimediap{\"a}iv{\"a}n avajaispuheessaan. P{\"a}iv{\"a}{\"a}n osallistui noin sata kuulijaa ja my{\"o}s runsaasti mediav{\"a}ke{\"a} maamme p{\"a}iv{\"a}lehdist{\"a} ja tietotekniikkalehdist{\"a}.",
author = "Anneli Heimburger",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "16--19",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "4",

}

Heimburger, A 2001, 'Monimediapäivässä visioitiin uutisten tulevaisuutta', GT-lehti, no. 4, pp. 16-19.

Monimediapäivässä visioitiin uutisten tulevaisuutta. / Heimburger, Anneli.

In: GT-lehti, No. 4, 2001, p. 16-19.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Monimediapäivässä visioitiin uutisten tulevaisuutta

AU - Heimburger, Anneli

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - "Mediatalot tavoittavat isomman yleisön monistamalla sisältöjään useissa jakelukanavissa. Monimediatoimitus antaa mahdollisuuden kustannussäästöihin mediakohtaisiin julkaisuprosesseihin verrattuna. Myös kuluttaja hyötyy monimediasta, koska he pääsevät kiinni haluamaansa sisältöön riippumatta päätelaitteesta ja olosuhteista. Monimediassa sisällöt sovitetaan jakelumediaan." Näin totesi tutkimusprofessori Caj Södergård VTT Tietotekniikan ja MIT medialaboratorion yhteistyönä toteutetun Monimediapäivän avajaispuheessaan. Päivään osallistui noin sata kuulijaa ja myös runsaasti mediaväkeä maamme päivälehdistä ja tietotekniikkalehdistä.

AB - "Mediatalot tavoittavat isomman yleisön monistamalla sisältöjään useissa jakelukanavissa. Monimediatoimitus antaa mahdollisuuden kustannussäästöihin mediakohtaisiin julkaisuprosesseihin verrattuna. Myös kuluttaja hyötyy monimediasta, koska he pääsevät kiinni haluamaansa sisältöön riippumatta päätelaitteesta ja olosuhteista. Monimediassa sisällöt sovitetaan jakelumediaan." Näin totesi tutkimusprofessori Caj Södergård VTT Tietotekniikan ja MIT medialaboratorion yhteistyönä toteutetun Monimediapäivän avajaispuheessaan. Päivään osallistui noin sata kuulijaa ja myös runsaasti mediaväkeä maamme päivälehdistä ja tietotekniikkalehdistä.

M3 - Article

SP - 16

EP - 19

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 4

ER -