Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa

Kari Törrönen (Editor), Heikki Kotilainen (Editor)

Research output: Book/ReportBook (editor)

Abstract

Julkaisuun on koottu Jyväskylässä 4. 5.5.1983 järjestetyssä seminaarissa "Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa" esitetyt esitelmät ja puheenvuorot.Seminaarin tavoitteena oli informoida niistä tavoista ja menetelmistä, joita murtumismekaniikka tarjoaa rakenteiden suunnitteluun.Esitelmissä esiin tulevaa tietämystä ja menettelytapoja voidaan käyttää hyväksi rakenteen varmuuden arvioimiseksi murtumista vastaan, korjaustoimenpiteiden ja niiden ajankohdan määrittämiseksi, hitsaustyön laadun arvioimiseksi, materiaalien spesifioimiseksi ja käyttöolosuhteiden tai käyttötavan laajentamiseksi tai rajaamiseksi.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages265
ISBN (Print)951-38-1859-4
Publication statusPublished - 1983
MoE publication typeC2 Edited books
EventMurtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa - Jyväskylä, Finland
Duration: 4 May 19835 May 1983

Publication series

SeriesVTT Symposium
Number35
ISSN0357-9387

Cite this

Törrönen, K., & Kotilainen, H. (Eds.) (1983). Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Symposium, No. 35
Törrönen, Kari (Editor) ; Kotilainen, Heikki (Editor). / Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 265 p. (VTT Symposium; No. 35).
@book{0dabf45ac31c47fe976429b146a4b3b8,
title = "Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa",
abstract = "Julkaisuun on koottu Jyv{\"a}skyl{\"a}ss{\"a} 4. 5.5.1983 j{\"a}rjestetyss{\"a} seminaarissa {"}Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa{"} esitetyt esitelm{\"a}t ja puheenvuorot.Seminaarin tavoitteena oli informoida niist{\"a} tavoista ja menetelmist{\"a}, joita murtumismekaniikka tarjoaa rakenteiden suunnitteluun.Esitelmiss{\"a} esiin tulevaa tiet{\"a}myst{\"a} ja menettelytapoja voidaan k{\"a}ytt{\"a}{\"a} hyv{\"a}ksi rakenteen varmuuden arvioimiseksi murtumista vastaan, korjaustoimenpiteiden ja niiden ajankohdan m{\"a}{\"a}ritt{\"a}miseksi, hitsausty{\"o}n laadun arvioimiseksi, materiaalien spesifioimiseksi ja k{\"a}ytt{\"o}olosuhteiden tai k{\"a}ytt{\"o}tavan laajentamiseksi tai rajaamiseksi.",
editor = "Kari T{\"o}rr{\"o}nen and Heikki Kotilainen",
year = "1983",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1859-4",
series = "VTT Symposium",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "35",
address = "Finland",

}

Törrönen, K & Kotilainen, H (eds) 1983, Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa. VTT Symposium, no. 35, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa. / Törrönen, Kari (Editor); Kotilainen, Heikki (Editor).

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 265 p. (VTT Symposium; No. 35).

Research output: Book/ReportBook (editor)

TY - BOOK

T1 - Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa

A2 - Törrönen, Kari

A2 - Kotilainen, Heikki

PY - 1983

Y1 - 1983

N2 - Julkaisuun on koottu Jyväskylässä 4. 5.5.1983 järjestetyssä seminaarissa "Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa" esitetyt esitelmät ja puheenvuorot.Seminaarin tavoitteena oli informoida niistä tavoista ja menetelmistä, joita murtumismekaniikka tarjoaa rakenteiden suunnitteluun.Esitelmissä esiin tulevaa tietämystä ja menettelytapoja voidaan käyttää hyväksi rakenteen varmuuden arvioimiseksi murtumista vastaan, korjaustoimenpiteiden ja niiden ajankohdan määrittämiseksi, hitsaustyön laadun arvioimiseksi, materiaalien spesifioimiseksi ja käyttöolosuhteiden tai käyttötavan laajentamiseksi tai rajaamiseksi.

AB - Julkaisuun on koottu Jyväskylässä 4. 5.5.1983 järjestetyssä seminaarissa "Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa" esitetyt esitelmät ja puheenvuorot.Seminaarin tavoitteena oli informoida niistä tavoista ja menetelmistä, joita murtumismekaniikka tarjoaa rakenteiden suunnitteluun.Esitelmissä esiin tulevaa tietämystä ja menettelytapoja voidaan käyttää hyväksi rakenteen varmuuden arvioimiseksi murtumista vastaan, korjaustoimenpiteiden ja niiden ajankohdan määrittämiseksi, hitsaustyön laadun arvioimiseksi, materiaalien spesifioimiseksi ja käyttöolosuhteiden tai käyttötavan laajentamiseksi tai rajaamiseksi.

M3 - Book (editor)

SN - 951-38-1859-4

T3 - VTT Symposium

BT - Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Törrönen K, (ed.), Kotilainen H, (ed.). Murtumismekaniikan soveltaminen rakenteiden suunnittelussa ja eheyden varmistamisessa. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 265 p. (VTT Symposium; No. 35).