Navigaattori kourassa rotvallin reunalla: Maailman käytettävyyspäivä Tampereella

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Tampereella järjestettiin 13.11.2008 maailman käytettävyyspäivän seminaari sekä kaikille avoin yleisötilaisuus. Päivän teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan käytettävyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sekä käytettävyyden että tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien järjestelyistä vastasivat yhteistyössä VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sekä Systeemityöyhdistyksen SYTYKE ry:n Käytettävyys-osaamisyhteisö. Artikkelissa referoidaan päivän puheenvuorot ja keskustelu käyttäjän roolista suunnittelijana.
Original languageFinnish
Pages (from-to)28-29
Number of pages2
JournalSysteemityö
Volume2009
Issue number1
Publication statusPublished - 2009
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • world usability day
  • usability

Cite this

@article{6699b6c5e39f4061aa51fd6c2dc9cc64,
title = "Navigaattori kourassa rotvallin reunalla: Maailman k{\"a}ytett{\"a}vyysp{\"a}iv{\"a} Tampereella",
abstract = "Tampereella j{\"a}rjestettiin 13.11.2008 maailman k{\"a}ytett{\"a}vyysp{\"a}iv{\"a}n seminaari sek{\"a} kaikille avoin yleis{\"o}tilaisuus. P{\"a}iv{\"a}n teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan k{\"a}ytett{\"a}vyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sek{\"a} k{\"a}ytett{\"a}vyyden ett{\"a} tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien j{\"a}rjestelyist{\"a} vastasivat yhteisty{\"o}ss{\"a} VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sek{\"a} Systeemity{\"o}yhdistyksen SYTYKE ry:n K{\"a}ytett{\"a}vyys-osaamisyhteis{\"o}. Artikkelissa referoidaan p{\"a}iv{\"a}n puheenvuorot ja keskustelu k{\"a}ytt{\"a}j{\"a}n roolista suunnittelijana.",
keywords = "world usability day, usability",
author = "Eija Kaasinen",
note = "Project code: 25749",
year = "2009",
language = "Finnish",
volume = "2009",
pages = "28--29",
journal = "Sytyke",
issn = "2323-8275",
number = "1",

}

Navigaattori kourassa rotvallin reunalla : Maailman käytettävyyspäivä Tampereella. / Kaasinen, Eija.

In: Systeemityö, Vol. 2009, No. 1, 2009, p. 28-29.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Navigaattori kourassa rotvallin reunalla

T2 - Maailman käytettävyyspäivä Tampereella

AU - Kaasinen, Eija

N1 - Project code: 25749

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Tampereella järjestettiin 13.11.2008 maailman käytettävyyspäivän seminaari sekä kaikille avoin yleisötilaisuus. Päivän teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan käytettävyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sekä käytettävyyden että tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien järjestelyistä vastasivat yhteistyössä VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sekä Systeemityöyhdistyksen SYTYKE ry:n Käytettävyys-osaamisyhteisö. Artikkelissa referoidaan päivän puheenvuorot ja keskustelu käyttäjän roolista suunnittelijana.

AB - Tampereella järjestettiin 13.11.2008 maailman käytettävyyspäivän seminaari sekä kaikille avoin yleisötilaisuus. Päivän teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan käytettävyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sekä käytettävyyden että tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien järjestelyistä vastasivat yhteistyössä VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sekä Systeemityöyhdistyksen SYTYKE ry:n Käytettävyys-osaamisyhteisö. Artikkelissa referoidaan päivän puheenvuorot ja keskustelu käyttäjän roolista suunnittelijana.

KW - world usability day

KW - usability

M3 - Article

VL - 2009

SP - 28

EP - 29

JO - Sytyke

JF - Sytyke

SN - 2323-8275

IS - 1

ER -