Navigaattori kourassa rotvallin reunalla: Maailman käytettävyyspäivä Tampereella

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Tampereella järjestettiin 13.11.2008 maailman käytettävyyspäivän seminaari sekä kaikille avoin yleisötilaisuus. Päivän teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan käytettävyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sekä käytettävyyden että tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien järjestelyistä vastasivat yhteistyössä VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sekä Systeemityöyhdistyksen SYTYKE ry:n Käytettävyys-osaamisyhteisö. Artikkelissa referoidaan päivän puheenvuorot ja keskustelu käyttäjän roolista suunnittelijana.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)28-29
  Number of pages2
  JournalSysteemityö
  Volume2009
  Issue number1
  Publication statusPublished - 2009
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Keywords

  • world usability day
  • usability

  Cite this

  @article{6699b6c5e39f4061aa51fd6c2dc9cc64,
  title = "Navigaattori kourassa rotvallin reunalla: Maailman k{\"a}ytett{\"a}vyysp{\"a}iv{\"a} Tampereella",
  abstract = "Tampereella j{\"a}rjestettiin 13.11.2008 maailman k{\"a}ytett{\"a}vyysp{\"a}iv{\"a}n seminaari sek{\"a} kaikille avoin yleis{\"o}tilaisuus. P{\"a}iv{\"a}n teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan k{\"a}ytett{\"a}vyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sek{\"a} k{\"a}ytett{\"a}vyyden ett{\"a} tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien j{\"a}rjestelyist{\"a} vastasivat yhteisty{\"o}ss{\"a} VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sek{\"a} Systeemity{\"o}yhdistyksen SYTYKE ry:n K{\"a}ytett{\"a}vyys-osaamisyhteis{\"o}. Artikkelissa referoidaan p{\"a}iv{\"a}n puheenvuorot ja keskustelu k{\"a}ytt{\"a}j{\"a}n roolista suunnittelijana.",
  keywords = "world usability day, usability",
  author = "Eija Kaasinen",
  note = "Project code: 25749",
  year = "2009",
  language = "Finnish",
  volume = "2009",
  pages = "28--29",
  journal = "Sytyke",
  issn = "2323-8275",
  number = "1",

  }

  Navigaattori kourassa rotvallin reunalla : Maailman käytettävyyspäivä Tampereella. / Kaasinen, Eija.

  In: Systeemityö, Vol. 2009, No. 1, 2009, p. 28-29.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Navigaattori kourassa rotvallin reunalla

  T2 - Maailman käytettävyyspäivä Tampereella

  AU - Kaasinen, Eija

  N1 - Project code: 25749

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - Tampereella järjestettiin 13.11.2008 maailman käytettävyyspäivän seminaari sekä kaikille avoin yleisötilaisuus. Päivän teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan käytettävyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sekä käytettävyyden että tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien järjestelyistä vastasivat yhteistyössä VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sekä Systeemityöyhdistyksen SYTYKE ry:n Käytettävyys-osaamisyhteisö. Artikkelissa referoidaan päivän puheenvuorot ja keskustelu käyttäjän roolista suunnittelijana.

  AB - Tampereella järjestettiin 13.11.2008 maailman käytettävyyspäivän seminaari sekä kaikille avoin yleisötilaisuus. Päivän teemana oli liikenne ja liikkumista tukevan tekniikan käytettävyys. Seminaari kokosi Mediamuseo Rupriikkiin ajatuksia vaihtamaan sekä käytettävyyden että tekniikan ammattilaisia niin teollisuudesta, julkishallinnosta kuin tutkimusmaailmastakin. Tapahtumien järjestelyistä vastasivat yhteistyössä VTT, Nokia, Plenware, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto sekä Systeemityöyhdistyksen SYTYKE ry:n Käytettävyys-osaamisyhteisö. Artikkelissa referoidaan päivän puheenvuorot ja keskustelu käyttäjän roolista suunnittelijana.

  KW - world usability day

  KW - usability

  M3 - Article

  VL - 2009

  SP - 28

  EP - 29

  JO - Sytyke

  JF - Sytyke

  SN - 2323-8275

  IS - 1

  ER -