Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan

Hannu Koski, Pertti Pasanen, Markku Linnainmaa

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tähän ohjeeseen on koottu tiivistetysti rakennuksen korjaushankkeen pölyntorjuntaa koskevia asioita. Ohje ei ole kattava esitys korjaushankkeen läpiviennin tehtävistä ja vastuista, eikä siinä esitetä korjauskohteiden toteuttamisen edellyttämiä lakisääteisiä tai Suomen Rakentamismääräyskokoelman mukaisia toimenpiteitä, joihin on syytä tutustua muiden lähteiden avulla. Ohje koskee korjauskohdetta, jossa ympäröivät tilat ovat käytössä korjaustyön aikana.
Original languageFinnish
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages8
Publication statusPublished - 2013
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Cite this

Koski, H., Pasanen, P., & Linnainmaa, M. (2013). Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan. VTT Technical Research Centre of Finland.
Koski, Hannu ; Pasanen, Pertti ; Linnainmaa, Markku. / Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan. VTT Technical Research Centre of Finland, 2013. 8 p.
@book{269daa018db84831b6312ba3e603eb0d,
title = "Ohjeita korjausrakentamisen p{\"o}lyntorjuntaan",
abstract = "T{\"a}h{\"a}n ohjeeseen on koottu tiivistetysti rakennuksen korjaushankkeen p{\"o}lyntorjuntaa koskevia asioita. Ohje ei ole kattava esitys korjaushankkeen l{\"a}piviennin teht{\"a}vist{\"a} ja vastuista, eik{\"a} siin{\"a} esitet{\"a} korjauskohteiden toteuttamisen edellytt{\"a}mi{\"a} lakis{\"a}{\"a}teisi{\"a} tai Suomen Rakentamism{\"a}{\"a}r{\"a}yskokoelman mukaisia toimenpiteit{\"a}, joihin on syyt{\"a} tutustua muiden l{\"a}hteiden avulla. Ohje koskee korjauskohdetta, jossa ymp{\"a}r{\"o}iv{\"a}t tilat ovat k{\"a}yt{\"o}ss{\"a} korjausty{\"o}n aikana.",
author = "Hannu Koski and Pertti Pasanen and Markku Linnainmaa",
note = "PUTUSA-tutkimushanke",
year = "2013",
language = "Finnish",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Koski, H, Pasanen, P & Linnainmaa, M 2013, Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan. VTT Technical Research Centre of Finland.

Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan. / Koski, Hannu; Pasanen, Pertti; Linnainmaa, Markku.

VTT Technical Research Centre of Finland, 2013. 8 p.

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan

AU - Koski, Hannu

AU - Pasanen, Pertti

AU - Linnainmaa, Markku

N1 - PUTUSA-tutkimushanke

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Tähän ohjeeseen on koottu tiivistetysti rakennuksen korjaushankkeen pölyntorjuntaa koskevia asioita. Ohje ei ole kattava esitys korjaushankkeen läpiviennin tehtävistä ja vastuista, eikä siinä esitetä korjauskohteiden toteuttamisen edellyttämiä lakisääteisiä tai Suomen Rakentamismääräyskokoelman mukaisia toimenpiteitä, joihin on syytä tutustua muiden lähteiden avulla. Ohje koskee korjauskohdetta, jossa ympäröivät tilat ovat käytössä korjaustyön aikana.

AB - Tähän ohjeeseen on koottu tiivistetysti rakennuksen korjaushankkeen pölyntorjuntaa koskevia asioita. Ohje ei ole kattava esitys korjaushankkeen läpiviennin tehtävistä ja vastuista, eikä siinä esitetä korjauskohteiden toteuttamisen edellyttämiä lakisääteisiä tai Suomen Rakentamismääräyskokoelman mukaisia toimenpiteitä, joihin on syytä tutustua muiden lähteiden avulla. Ohje koskee korjauskohdetta, jossa ympäröivät tilat ovat käytössä korjaustyön aikana.

M3 - Report

BT - Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

ER -

Koski H, Pasanen P, Linnainmaa M. Ohjeita korjausrakentamisen pölyntorjuntaan. VTT Technical Research Centre of Finland, 2013. 8 p.