Onko verkkolehdellä levikkiä: suositus verkkopalvelun kävijöiden ja sivupyyntöjen laskemiseksi

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

VTT Tietotekniikassa on Suomen Mediatarkastuksen toimeksiannosta laadittu suositus, jonka mukaan verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut voidaan laskea. Suosituksen laatimiseen osallistui mediataloja, mainostajia, uusmediayrityksiä, telefirmoja ja markkinatutkimuslaitoksia. Siinä määritellään verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut, jotka ovat kävijä, sivupyyntö ja vierailu. Nämä tunnusluvut ovat samantyyppistä perustietoa kuin levikkiluvut ovat perinteisen median puolella. Suositus on parhaillaan Suomen Mediatarkastuksen käsiteltävänä. Päätöksistä riippuen suositus sekä siihen liittyvä mittausjärjestelmien ja verkkopalveluiden auditointi saataneen voimaan ensi vuoden alussa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)29-30
JournalGT-lehti
Issue number8
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{9a9359e96cb44a7fa399771c00bfd81d,
title = "Onko verkkolehdell{\"a} levikki{\"a}: suositus verkkopalvelun k{\"a}vij{\"o}iden ja sivupyynt{\"o}jen laskemiseksi",
abstract = "VTT Tietotekniikassa on Suomen Mediatarkastuksen toimeksiannosta laadittu suositus, jonka mukaan verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut voidaan laskea. Suosituksen laatimiseen osallistui mediataloja, mainostajia, uusmediayrityksi{\"a}, telefirmoja ja markkinatutkimuslaitoksia. Siin{\"a} m{\"a}{\"a}ritell{\"a}{\"a}n verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut, jotka ovat k{\"a}vij{\"a}, sivupyynt{\"o} ja vierailu. N{\"a}m{\"a} tunnusluvut ovat samantyyppist{\"a} perustietoa kuin levikkiluvut ovat perinteisen median puolella. Suositus on parhaillaan Suomen Mediatarkastuksen k{\"a}sitelt{\"a}v{\"a}n{\"a}. P{\"a}{\"a}t{\"o}ksist{\"a} riippuen suositus sek{\"a} siihen liittyv{\"a} mittausj{\"a}rjestelmien ja verkkopalveluiden auditointi saataneen voimaan ensi vuoden alussa.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "29--30",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "8",

}

Onko verkkolehdellä levikkiä: suositus verkkopalvelun kävijöiden ja sivupyyntöjen laskemiseksi. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 8, 1999, p. 29-30.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Onko verkkolehdellä levikkiä: suositus verkkopalvelun kävijöiden ja sivupyyntöjen laskemiseksi

AU - Antikainen, Hannele

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - VTT Tietotekniikassa on Suomen Mediatarkastuksen toimeksiannosta laadittu suositus, jonka mukaan verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut voidaan laskea. Suosituksen laatimiseen osallistui mediataloja, mainostajia, uusmediayrityksiä, telefirmoja ja markkinatutkimuslaitoksia. Siinä määritellään verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut, jotka ovat kävijä, sivupyyntö ja vierailu. Nämä tunnusluvut ovat samantyyppistä perustietoa kuin levikkiluvut ovat perinteisen median puolella. Suositus on parhaillaan Suomen Mediatarkastuksen käsiteltävänä. Päätöksistä riippuen suositus sekä siihen liittyvä mittausjärjestelmien ja verkkopalveluiden auditointi saataneen voimaan ensi vuoden alussa.

AB - VTT Tietotekniikassa on Suomen Mediatarkastuksen toimeksiannosta laadittu suositus, jonka mukaan verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut voidaan laskea. Suosituksen laatimiseen osallistui mediataloja, mainostajia, uusmediayrityksiä, telefirmoja ja markkinatutkimuslaitoksia. Siinä määritellään verkkopalvelujen mittaamisen keskeiset tunnusluvut, jotka ovat kävijä, sivupyyntö ja vierailu. Nämä tunnusluvut ovat samantyyppistä perustietoa kuin levikkiluvut ovat perinteisen median puolella. Suositus on parhaillaan Suomen Mediatarkastuksen käsiteltävänä. Päätöksistä riippuen suositus sekä siihen liittyvä mittausjärjestelmien ja verkkopalveluiden auditointi saataneen voimaan ensi vuoden alussa.

M3 - Article

SP - 29

EP - 30

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 8

ER -