Onnistuneen kaasupakkaamisen edellytykset

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number28
Pages (from-to)20 - 21
JournalKehittyvä elintarvike
Issue number3
Publication statusPublished - 1990
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Ahvenainen, R. (1990). Onnistuneen kaasupakkaamisen edellytykset. Kehittyvä elintarvike, (3), 20 - 21. [28].
Ahvenainen, Raija. / Onnistuneen kaasupakkaamisen edellytykset. In: Kehittyvä elintarvike. 1990 ; No. 3. pp. 20 - 21.
@article{2aabb90d0c5b4b93b53f7c8bed9afbc6,
title = "Onnistuneen kaasupakkaamisen edellytykset",
author = "Raija Ahvenainen",
year = "1990",
language = "Finnish",
pages = "20 -- 21",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "3",

}

Ahvenainen, R 1990, 'Onnistuneen kaasupakkaamisen edellytykset', Kehittyvä elintarvike, no. 3, 28, pp. 20 - 21.

Onnistuneen kaasupakkaamisen edellytykset. / Ahvenainen, Raija.

In: Kehittyvä elintarvike, No. 3, 28, 1990, p. 20 - 21.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Onnistuneen kaasupakkaamisen edellytykset

AU - Ahvenainen, Raija

PY - 1990

Y1 - 1990

M3 - Article

SP - 20

EP - 21

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 3

M1 - 28

ER -